writing-img

tretje mnenje

clock-img

04.09.2005, 14:04

clock-img

lucika

pencil-img

2357

lepo prosim, če lahko katera pogleda moj album. jaz sem prepricana, da vidim prav; moj pravi, da ne vidi nic. za tretje mnenje ne moreva vprasat nikogar, zato sprasujem vas.

kaj mislite, grem med fosilke (ker je septembra 1 leto, al grem dooool s tega foruma?

lp

clock-img

04.09.2005, 14:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Romed - klasična packa, iz katere ne moreš sklepati nič . BC - ja, vidim! Ampak tako rahlo, da si ne upam trditi ničesar dokončnega.

Standardni nasvet: počakaj dva dni in naredi test ponovno. Meni je najbolj všeč BC mini.

clock-img

04.09.2005, 14:11

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Zgornji test je samo nakazana črtica, mislim pa da ni obarvana.Spodnji je vse razmazano, da ne bi upala komentirat.Koliko ti zamuja? Daj, počakaj do torka in zjutraj naredi Bc ali Cb ali YorN.Sporoči, veliko sreče!

clock-img

04.09.2005, 14:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Še to: pri meni je bila na BC samo malo bolj vidna črta kot tvoja, pa sem bila noseča. Sliko sem že zbrisala, ker sem potem imela spontani splav, drugače bi jo dala gor za primerjavo.

clock-img

04.09.2005, 14:20

clock-img

lucika

pencil-img

2357

moj dragi noce komentirat, ker sem potem prevec razocarana... no, na bc vidi "senco". samo brez nic tud sence ni, ne?
nic se ne zamuja, danes (ne)cakam. ampak ni nobenih sledi o m, ponavadi je ze kak dan prej, zdaj pa nula od nule.

no, cas prinese vse... samo kaj ko je taaak tezko cakat.

hvala vseeno!

clock-img

04.09.2005, 14:27

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Pri meni je bilo tudi tako, da sem jaz vidla črto, dragi pa skoraj ne, pa sem dobila M čez 7 dni zamujanja.Ko pa je bila črta močna že na dan M, pa je bilo to to, v drugo pa sem delala test po kakem tednu zamujanja in je bila črta tudi zelo močna.Počakaj še malo!

clock-img

04.09.2005, 14:27

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Črtica je vidna zelo slabo. Možnosti sta dve. Lahko je črtica samo nakazana in ni obarvana in nosečnosti ni, ali pa je še prezgodaj in imaš premalo nosečniškega hormona. Jaz ti predlagam, da še enkrat poskusiš čez kakšne tri dni.
Želim pa ti, da se ti izteče po željah.

clock-img

04.09.2005, 16:34

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Poskusi s testom čez kake dav/tri dni in jaz upam, da greš med srečke nosečke.

clock-img

04.09.2005, 18:31

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ja, bolj slabo se vidi, tako da ti tudi jaz predlagam ponoven test, čez kakšna dva dni (pa obvezno seveda javi kako in kaj).
Tačas pa držim pesti.

clock-img

04.09.2005, 18:56

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Tudi jaz bi ponovila test čez dva dni in to obvezno z jutranjim urinom, da je ziher, do takrat pa močno stiskam pesti zate in ti pošiljam enga za srečo.
lp

clock-img

04.09.2005, 20:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!!!!!

BC tako je blo pri meni po tretjem IUI postopku,pa sestra ki mi je dajala napotnico za kri v MB je rekla,da to ni to,in glej ga zlomka,.čez dve uri izvid popkaže hormon 16 vendar ga je blo žal premalo,da bi se lahko nosečnost nadaljevala.
Ponovi ga čez 2.dni in sporoči veselo novičko.

Mojca

clock-img

04.09.2005, 21:45

clock-img

Anonimen

Napravi se test cez par dni in srecno!

Mocno drzim pestke zate!

clock-img

05.09.2005, 07:19

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Lucika, če je ta zgornji test to pokazal v tistem roku, kot piše za ta test, potem SI!!!!!

clock-img

05.09.2005, 20:50

clock-img

lucika

pencil-img

2357

samo da poročam.... do sedaj niti duha ne sluha o ; sem pa zacela vohat juho iz kocke cez tri stuke v bloku mogoce se mi pa samo zdi...samo res, voham vsak parfum, ki gre mimo mene, vse...

s novim testom bom se malo pocakala.

clock-img

05.09.2005, 20:53

clock-img

Anonimen

Počakaj do petka, takrat bi moralo že konkretno pokazat. Bom držala pestke!

clock-img

06.09.2005, 08:06

clock-img

svetlana1

pencil-img

79

Mah jez ne vem a sem butl al kva, ne vidim albuma, kam moram iti da se mi album odpre...........

Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem