cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trgovina toys rus v celovcu?

clock-img

30.04.2006, 17:29

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

Oj punce

a je ta trgovina v celovcu, pa kje je? pa kje je Kika? Rada bi šla pogledat vozičke, pa ne vem kje je to.

hvala

clock-img

30.04.2006, 18:04

clock-img

jrakov1

pencil-img

23

Trgovina  je v Celovcu.
Pojdi na njihovo stran in  je tam nekje tudi načrt do tja.Nevem kje točno je,sem ga pa že videla.

toysrus.at

clock-img

30.04.2006, 18:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Toys ---> če se pripelješ čez Ljubelj greš pri McDonaldsu desno in potem samo po prednostni dokler ne prideš do Cinema City -> tam greš desno in potem imaš mal naprej in na desni imaš Toysa

Kika ---> tule je link: http://www.kika.at/cgi-bin/index.php?cc=124

clock-img

30.04.2006, 22:28

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz grem po navadi čez Korensko sedlo v AUT in ti lahko povem le kako se pride do te trgovine v Beljaku.... Kjer ne moreš zgrešiti, saj je le ena glavna cesta skozi mesto in je ta trgovina ob tej cesti!!!!
Če pa boš kupovala voziček od Peg Perego pa ti priporočam obisk Itaije, saj je bil naš tako 20.000 Sit cenejši!!!! Tudi na Trbižu se ga da kupiti!

clock-img

01.05.2006, 11:50

clock-img

bori1

pencil-img

156

Evo, sveže poročilo po ZELOOOOO uspešnem sobotnem nakupovanju v Toysu. Pot; Ljubljana, mimo KR, na Ljubel, čez 2 krožna naravnost do Celovca. V Celovcu proti centru, pred strogim centrom imaš na desni Mc Donalds, zaviješ mimo (vseskozi ti tudi piše Sudpark) in pelješ cca 5-7 km samo ravno. (ne ustraši ce, vozili boste po skoraj gmajni) ko prideš do Baumaxa, ne zavijaj za Sudpark ampak vozi do Kike in ko jo vidiš na tem semaforju pojdi desno. Toys je še cca 1 km naprej, na desni strani pred Obijem.

Imajo cca 50-70 modelov vozičkov (sami hudi), cene od 30 do 380 EUR, izbira ogromna (prejšnji mesec je bilo proti sedaj res povera) Imajo pa po novem tudi Quinnye, Traxx-e, Knorre ter po starem vse vrste Bruinov in nekaj ABC-ja. Sen si kupila tricikel od Knorra, z obračanjem, vrtljivim kolesom in torbo za 200 EUR, Maruša (4 leta) si je kupila nekaj luštnih cot, plišev(konji in psi), oči si je pa privoščil pozle in legote user posted image user posted image user posted image . V glavnem nakup zelo uspešen, smo šli potem še v Sudpark v CA po pajacke za malega user posted image , kratke majice in kaprice sem vzela pupi v HM, le zame nisem našla nič pametnega,... (pa saj imam voz, kajne????)

Lepo zapravljaj,...

Bori1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem