writing-img

trgovina z rabljeno opremo

clock-img

13.01.2005, 09:07

clock-img

sunflower

pencil-img

4

Ali je v Ljubljani kakšna trgovina z rabljeno otroško opremo? Vem za tisto v Medvodah, prav v Ljubljani pa nisem našla nobene. Hvala za infprmacije.

clock-img

13.01.2005, 09:17

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

V Šiški sta dve Smrkolin in mislim,da Mulc(se je preselila iz Fužin)obe sta na Celovški tel.od Smrkolina 5074727.

clock-img

13.01.2005, 12:14

clock-img

sunflower

pencil-img

4

najlepša hvala za pomoč

clock-img

13.01.2005, 13:39

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Mulc je nasproti tržnice Šiška, Smrkolin pa nasproti Avtomontaže

clock-img

16.01.2005, 01:32

clock-img

Vanja2

pencil-img

2

Sem šla pogledat v Smrkolina kaj ponujajo.... Imajo veliko stvari v malem prostoru, tako da se police kar šibijo. Ene cene so kar visoke za tako trgovino, tako da je fino, da veš koliko stane kakšna zadeva. Npr. Palček Zavijalček 6 jurjev - pred 2 mes pa je bil nov na akciji v Arielu/Baby centru za 7 jurjev... malo se pokukala med bodije - vidla jih po 650 sit... Poleg oblačil imajo največ vozičkov, avtosedežev.... Ob sob. delajo do 12h.

clock-img

17.01.2005, 08:22

clock-img

sunflower

pencil-img

4

Hvala punce. Zelo ste mi pomagale. Ležalnik za dojenčka sem že dobila, sedaj iščem še avtosedež do 36 kg, s tistim je malo več težav... pa tudi to bo. Hvala še enkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem