writing-img

trgovine v Grazu

clock-img

19.04.2005, 12:37

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Ojla, punce!
Tukaj navajam nekaj informacij iz prve roke, ker sem bila ravno v soboto v Grazu po zadnjih nakupih pred porodom. Upam, da vam bo kaj v pomoč.

IKEA:
posteljica Gulliver: 70 evrov (bele barve, kvalitetna, jo mamo že postavljeno).
Jogi: cca. 65 evrov (dober, trden)
Imajo tudi zelo poceni in lepo bombažno posteljino, odejice, podloge za pod rjuhe, zaščite, ki jih namestite na ograjice, da babyu ne piha, igrače, itd.

H&M:
Velika izbira nosečniških oblek. Kvaliteta sicer ni vrhunska, so pa zato cene neprimerljive z ljubljanskimi (npr. Lavie ali Babycenter). So pa kar v redu oblačila; kupila sem si eno bluzo (ca. 5000 sit), lahke bombažne hlače (7000 sit) in spomladanski pulover (5000 sit). Samo za priemrjavo: v Baby centru sem dala za LaVie hlače na razprodaji skoraj 13.000 sit.
Upam, da sem vam kaj pomagala.
Lep pozdrav in uživajte!

clock-img

23.04.2005, 17:44

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Ne vem ti čisto točno povedat, kako se pride do tja, ker nikoli ne vozim jaz. Če veš, kje je nakupovalni center West ali pa kje je Ikea, nimaš kaj falit, saj je H&M čisto zraven Ikee in zraven trgovine Toys'r'us.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem