writing-img

triglav...pritožba

clock-img

31.10.2007, 18:10

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Mene pa zanima,koliko časa traja,če se pri triglavu(preko odvetnika)pritožiš,oz.ne strinjaš z odškodnino ,ki ti jo nameravajo izplačati ob nesreči pri delu,da pošljejo novo ponudbo?

............ja,takle mamo..;)

clock-img

31.10.2007, 20:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Mene pa zanima,koliko časa traja,če se pri triglavu(preko odvetnika)pritožiš,oz.ne strinjaš z odškodnino ,ki ti jo nameravajo izplačati ob nesreči pri delu,da pošljejo novo ponudbo?

Pri nesreči pri delu dobiš dnevno odškodnino, po kateri si zavarovana. Ne vem, zakaj bi se pritožila.user posted image

clock-img

31.10.2007, 20:07

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Čist odvisno v kateri enoti in od pravnika, ki vodi zadevo - vsaj po mojih izkušnjah...

clock-img

31.10.2007, 20:17

clock-img

tiana

pencil-img

206

verjetn si dnevno odškodnino že dobila.to je pa itak izplačano od začetka do konca zdravljenja,po  tok na dan za kolkr si zavarovana.če pa mislš tožt za posledice pa ni odvisno od triglava ampak od sodišča.

clock-img

31.10.2007, 22:33

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Tare misli odškodnino iz naslova civilne odgovornosti delodajalca (zavarovano pri Triglavu), ne iz nezgodnega zavarovanja, ane?user posted image

In je odvisno od zavarovalnice kako hitro bo rešila pritožbo.

clock-img

01.11.2007, 20:22

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ja,ja jagoda,to mislim.
Sem mislila tko od oka,ali traja mesec,dva ali kaj več.
Prvič smo čakali skor tri mesece(kao.zaradi dopustov)vendar je odvetnice rekla,da je to relativno dolga doba glede na to,da ni neka huda stvar.Zdaj ,je pa od zavrnitve že mesec na okoli,pa me zanima,če bo kaj kmalu rešeno.

............ja,takle mamo..;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem