cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trma

clock-img

14.01.2008, 14:36

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Lubi bog pomagajte,....

Moja dveletnica je tako trmasta da bog pomagaj,,...

Sicer pridna in brihtna. Ampak ne vem kaj ji je sicer. Kar na vsem lepem (navadno ko je utrujena) začne vzganjat ipiko, brca, kraspa, vleče za lase, joče zravn, kot da bi ji kožo dol vlekel. Če jo iriš je še slabše. Če jo po riti,..te se šele dere.
Ko se po kakih 5-10 minutah umiri ji lepo razložim, da kar dela ni prav,..posluša me in mi celo pove, da bo pridna, da to pridni otroci ne delajo,..pol pa jo spet zagrabi. Kot da bi kak napad dobila se mi zdi.

In isto ponoči. Zbudi se in na vsem lepem začne kričat, zdaj ma celo finto že dva dni, da se dere da ne smem met pižame gor,...halo?? pa ji ni mogoče dopovedati v tistem šusu da pač pižamo mora tudi mami imeti...

in še in še je teh primerov,...

dajte mi rečt no, da nisem osamljen primer zaradi tega obupane mamice,...

clock-img

14.01.2008, 16:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nisi osamljen primeruser posted image . Malo nižje na temah poglej kakšne otroke imamouser posted image  ostale.
Morda je tudi utrujena popoldan.

clock-img

14.01.2008, 16:48

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Na Vzgoja forumu poglejuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem