writing-img

tuširanje - kdaj prvič

clock-img

05.02.2008, 21:32

clock-img

princeskaa

pencil-img

31

Pozdravček!

Zanima me kdaj ste začele svoje otročičke tuširat s tušem in ne samo kopat. Ali so se prvič bali tuša oziroma ali so se hitro navadili?

Lep pozdrav,

P

clock-img

05.02.2008, 21:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi smo začeli okoli 8m, se mi zdi. Gre z nama pod tuš in je.user posted image

clock-img

05.02.2008, 21:36

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Mi se sicer kopamo (6,5m), ampak vedno strmi v tuš, kot da je kako čudo, včeraj sem pa vodo odprla in je bila več kot navdušena, je hotela spet vse prijet pa v usta user posted image .
Tako da mislim, da kakšnih težav s strahom ne bomo imeli user posted image . Ne vem pa, kdaj se bomo kaj tuširali, po pravici povedano še nisem razmišljala o tem. Kopanje ji je zelo všeč.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

05.02.2008, 21:45

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi se od 10 mesecev kopamo v tuš kabini in na koncu posplahnemo s tušom. Tuš kabina je malo višja in gre notri ravno prav vode za čofotanje. Sicer pa se kopa zelo rada, tuša pa ne mara.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

05.02.2008, 22:07

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Naša še sedaj ne mara tuša, 18 m.

clock-img

05.02.2008, 22:20

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Se ne tuširamo,se vedno kopamo

clock-img

05.02.2008, 22:53

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

MI smo jo prvič tuširali pri mislim, da 2 mesecih- sicer čisto mali curek vode, vendar je bil tuš. se ga ni nikoli bala, vendar je uživala, kot tudi danes. No ja, raje ima banjo z igračami.

clock-img

06.02.2008, 00:28

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mislim, da je bila naša stara nekje 3-4 mesece. Sem jo pa najprej zavila v pleničko in jo potem počasi odstranjevala. Zdaj ima 6,5 mes. in se zelo rada tušira. Sicer je pa itak čist nora na vodo. 

clock-img

06.02.2008, 11:05

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Mi smo se prvič tuširali na morju, ker je tam bil samo tuš. Stara je bila 3,5m. Ni blo nobenih problemov. Potem smo se počasi začeli tuširat tudi doma in ful uživa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem