writing-img

tud jest sem malček zmedena

clock-img

16.06.2005, 14:29

clock-img

buškica

pencil-img

982

Punce povejte kaj je to.

Včeraj sem si pridelala vnetje mehurja in peče kot hudič, danes pa sem ko sem šla lulat opazila krvab flekec na papirju. Ampak tekom dneva sem mislila da je menstruacija a o njej ni ne sluha ne duha. Kaj naj?
Včeraj mi je dal zdravnik primotren za vnetje mehurja. a nej še ginekologa pokličem?

Sej marsikaj vem ampak tle sem pa bosa.

čau:rozica:

clock-img

16.06.2005, 14:32

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hojla buškica! krvav flekec je lahko od vnetja mehurja. opazuje, če je tudi urin rdeče obarvan. vsaj pri meni je bilo tako. boli in peče pa kot :hudicek: primotren pa dokaj hitro pomaga, do takrat pa lahko vzameš še kaj proti bolečinam. ogromno tekočine pij, predvsem ursi čaja in počivaj.

clock-img

16.06.2005, 14:33

clock-img

petka

pencil-img

503

Jaz sem že expert pri vnetju mehurja. Se mi vname vsaj 4x na leto.

Ne vem sicer kaj je pri tebi vzrok krvavitve, jaz sem imela namreč skoraj vsakič pri vnetju mehurja tudi kri v urinu, ki pa je v 1-2 dneh jemanja Primotrena izginila.

Priporočam ti, da če boš imela krvavi flekec več kot 1 dan, se vrni k zdravniku, vnetje mehurja se ti lahko namreč razširi na ledvica.

Lahko pa je seveda tudi kaj drugega...??? :zmeden:

clock-img

16.06.2005, 14:57

clock-img

buškica

pencil-img

982

Ja jest sem pa mislila da je že menstra, pa sem se očitno zmotila. JA pa mal me glava boli po teh tabletah.

clock-img

16.06.2005, 15:59

clock-img

girly

pencil-img

951

ja, ta kri bo od vnetja mehurja, premalo piješ...daj, skuhaj si še ursi čaj, to pomaga, da ledvice več delajo, posledično se mehur pogosteje polni in pogosteje odvajaš vodo. sjupaj s primotrenom boš v nekaj dneh ok

srečno :rozica:

clock-img

16.06.2005, 16:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Buškica tableta so kar močne in če te po njih boli glava je sam še razlog več da premalo piješ. Še enkrat: pij, pij in še enkrat pij!!! Kot pravijo druge: ursji čaj je tanartabol.;)

clock-img

16.06.2005, 16:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja če je bla kri pomešana z urinom potem je to posledica mehurnega vnetja. Če je pa iz nožnice, potem pa že veš o čem ponavadi debatiramo na tem forumu.;)

clock-img

17.06.2005, 07:41

clock-img

buškica

pencil-img

982

Mislim da je ta obcija da je to posledica mehurnega vnetja, in da se z nevzdržnohitrostjo približuje tudi packa M:hudicek:. Hvala za hitre odgovore.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem