cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tudi drugič medenična vstava

clock-img

27.01.2012, 00:04

clock-img

Anonimen

Prvič sem imela CR zaradi medenične vstave; sedaj v drugi user posted image pa tudi kaže, da bo otrok ostal na ritki. CR bo v vsakem primeru, ampak vseeno me zanima - ali se je tudi kateri drugi zgodilo, da sta tako prvi kot tudi drugi (ali pa tretji itd.) ostala na ritki? Oz. ali poznate kak tak primer?
In kaj je to "krivo," da se otroci ne obrnejo? Ginekolog je sicer rekel, da je vse okej, ampak na momente me kar malo zaskrbi, da je kaj narobe pri meni, da se mi user posted image preprosto ne obrnejo tako, kot bi se najuser posted image

clock-img

27.01.2012, 09:02

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz sem imela sicer pri drugi nosečnosti medenično lego. Je bila skoraj do konca v medenični in je imela nogice čisto zgužvane spodaj. Pa mi je G. rekel, da moram ležati na desnem boku( je bilo telo bolj v desno stran), da jo s težo probam prisiliti, da se obrne. In po parih dneh ležanja na boku se je res obrnila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem