writing-img

ugoditi možu?

clock-img

30.03.2007, 12:33

clock-img

lenčica

pencil-img

77

z možem se ne strinjava glede poimenovanja najinega drugega fantka. On bi Erazma, jaz bi Ožbeja. Njemu ni všeč moj predlog, meni se zdi njegov predlog pregrob. Sicer se trudiva da bi poiskala zlato sredino, a ne gre. On pravi, da navsezadnje naj obvelja moje, če imam tako željo, vendar me peče vest, da bi zmagala in zatrla njegovo željo. Kako ste ukrepale ve v teh primerih? Naj povem, da sva se prvič brez problema že na začetku nosečnosti odločila in tudi sedaj bi v primeru punčke bilo tako, a bo pač fantek !

clock-img

30.03.2007, 12:39

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Če meni njegov predlog nikakor ne bi bil všeč, njemu pa moj, bi našla ime, s katerim bi se oba strinjala, ali pa mu vsaj ne bi nasprotovala.

clock-img

30.03.2007, 12:40

clock-img

total

pencil-img

4453

Nisma imela s tem težav,tako da res ne vem.Odločita se za 3. varjanto in bo še najboljeuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.03.2007, 12:41

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

meni je pa Erazem (klicali bi ga lahko Ero) bolj nežno, kot Ožbe

zmaga pa Ernest - Erni.

iz malega zraste veliko

clock-img

30.03.2007, 12:43

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

user posted image
Ti imaš probleme z možem, jaz pa moža že nekako obrnem, samo hčerko neuser posted image
Če res ne moreta naredit kompromisa, pa žrebajta. Če pa je tamal dosti star, pa njega vprašajta kaj je boljše.

clock-img

30.03.2007, 12:48

clock-img

sabri

pencil-img

1291

najbolje je res neka tretja varjanta, če ti pa kaj pomaga, je pa meni tudi lepše erazem. srečno

clock-img

30.03.2007, 12:54

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Če meni njegov predlog nikakor ne bi bil všeč, njemu pa moj, bi našla ime, s katerim bi se oba strinjala, ali pa mu vsaj ne bi nasprotovala.

se podpisem.. najdita tretjega

clock-img

30.03.2007, 13:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če se ne  moreta dogovorit, uberita tretjo varianto, torej nekaj drugega. Drugače pa je meni Ožbej lepše. Kaj pa če bi imel oba imena?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem