writing-img

ugotavljanje nosečnosti

clock-img

12.10.2006, 16:13

clock-img

sun123

pencil-img

85

Malo za šalo malo zares. Ne boste verjele kaj ti tudi pokaže, da si noseča? Osebna tehtnica, ma to tista, ki ti meri tudi vodo in maščobe v telesu. Včeraj jat stopim na vago, kile mi pokaže naprej pa napiše error. Je probal še moj fant, njemu dela, meni ne. Pa sem potem v navodilih prebrala, da ni za noseče ženske.

clock-img

12.10.2006, 16:15

clock-img

lejci86

pencil-img

114

pametna zadevauser posted image

clock-img

12.10.2006, 16:16

clock-img

Anonimen

A se ti hecaš al kajuser posted image

clock-img

12.10.2006, 16:18

clock-img

Anonimen

ja, me budale pa kupujemo vago + teste... mar bi enkrat kuple eno "ornk" vago, pa bi blo..user posted image

tud jaz bi jo rabila, saj moje user posted image  ni še od nikjer.

clock-img

12.10.2006, 16:30

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Moja vaga tut napiše error, pa nisem nosečauser posted image  user posted image

clock-img

12.10.2006, 17:14

clock-img

sun123

pencil-img

85

Ja pol je pa s tvojo vago kaj narobe. Ja moja je do včeraj še čist lepo delala (sem pa zdej v 8 tednu) zdej pa kaže samo še kile.

clock-img

12.10.2006, 17:21

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Error napiše če si pretežek in pol ne more zračunat kaouser posted image user posted image user posted image

Jo je moja sestra kupla, njej napisalo meni pa bratu pa erorr!user posted image
Pa verjem da moj brat ni nosečuser posted image sam mal preveč rad je tko k jstuser posted image

clock-img

12.10.2006, 18:02

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Zanimiva stvar, vsekakor cenejse kot skoz teste delat user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

12.10.2006, 18:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Povej katere firme vago imaš?ker mi jo imamo digitalno od znamke Tefal.Se bom probala za foro še jaz stehtat, ampak mislimda je še prekmaluuser posted image .

clock-img

12.10.2006, 21:00

clock-img

sun123

pencil-img

85

Firma vage je camry. Karin24 vagala naj bi pa do 150 kg, jaz jih mam pa 60user posted image .

clock-img

12.10.2006, 22:33

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz sem v 27 tednu pa še vedno vse lepo kaže-in vodo in maščobo v telesu, da v kg ne govorimo-bi blo bolj če bi  kdaj pisalo error!user posted image

clock-img

13.10.2006, 06:23

clock-img

Anonimen

Dajte punce no, bo še ktera od vseg hudega res začela verjet v to. Zakaj ni za nosečnice, zato ker najbrž ni pravi procent maščobe a? Jaz imam tako tehtnico in moraš v njo vnest podatke o višini in spolu. pol se stehtaš in ti na podlagi vsega tega prečuna koliko maščobe imaš v telesu, na podlagi prevodnosti in še tega pa koliko vode je v telesu. In če si ti noseča, pač ni regularni izračun, samo zaradi tega. Kolikokrat je že meni pokazal error, pa nisem noseča. Zadnjič je celo moji 9 letni sestrični pokazal error, ap ni ne debela, pa ne noseča. 

clock-img

13.10.2006, 07:18

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Tehtat pa se moraš na ravni podlagi.Meni je na ploščicah večx pokazala error.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem