writing-img

ugovor

clock-img

19.02.2013, 08:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Spet se obračam na vas z enim pravniškim vprašanjem.

V kolikšnem času mora sodišče poslati rešen ugovor nazaj? Vem, da običajno traja nekje 2-3 tedne, včasih več. Ampak ugovor sem podala v sredini decembra, pa še nič nazaj dobila in me že pošteno skrbi, kaj j narobe. Kam oziroma na koga se je treba glede tega obrniti, verjetno najboljše stopit na sodišče in tam vprašati ?

< Sporočilo je popravil arabela* -- 19.2.2013 8:22:21 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.02.2013, 08:53

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Odvisno od zadeve, sodišča...
Lahko pa pokličeš tja in vprašaš.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.2.2013 8:54:18 >

clock-img

19.02.2013, 19:30

clock-img

Senina

pencil-img

5

Rok, v katerem mora biti ugovor rešen, ni določen. Če pa je zadeva zaradi česarkoli nujna, pa lahko pošlješ vlogo za prednostno obravnavo in jo z ustreznim razlogom utemeljiš.

clock-img

19.02.2013, 20:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Senina

Rok, v katerem mora biti ugovor rešen, ni določen. Če pa je zadeva zaradi česarkoli nujna, pa lahko pošlješ vlogo za prednostno obravnavo in jo z ustreznim razlogom utemeljiš.

a tako.

Torej lahko tud traja mesece preden pošljejo nazaj...

ja druga mi zdaj ne preostane verjetno, kot da naprej čakam, oziroma da preverim, če je vloga sploh bila v obdelaviuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.02.2013, 20:27

clock-img

Senina

pencil-img

5

Ja, žal tud mesece včasih lahko trajauser posted image . Sicer ne vem, v kakšni zadevi si ugovarjala. Zagotovo pa lahko z vlogo za prednostno obravnavo sama pospešiš zadevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem