writing-img

uhan v popku

clock-img

27.01.2005, 11:50

clock-img

Barbara L

pencil-img

115

Ima katere izkušnje z uhanom v popku in nosečnostjo?
A ga je potrebno odstraniti?

Barbara L:metulj:

clock-img

27.01.2005, 12:03

clock-img

Anonimen

Jaz bi ga dala ven.
Moje skromno mnenje :)-

LP
Tinka

clock-img

27.01.2005, 12:05

clock-img

aka

pencil-img

104

Ma, kar ven ga daj. Boš videla proti koncu nosečnosti. Ga boš imela čisto tam nekje, ker se ti bo trebuh raztegnil. Vem jaz po sovji brazgotini (beri: neuspešnem poskusu v najstniških letih, da bi si sama preluknjala popek).

clock-img

27.01.2005, 12:06

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Raje ga daj ven.Zaradi poznejše brazgotine.

LP

clock-img

27.01.2005, 12:14

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Se strinjam!

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

27.01.2005, 12:24

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem ga nekje v cetrtem mesecu nosecnosti dala ven..pa je vseeno ostala taka brazgotinica,ki na pogled ni nic kej privlacna :(

clock-img

27.01.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

jaz sem ga imela v bradi:)- , kolikor pa vem v popku ni fajn imet med nosecnostjo(razne barzgotine itd..)

clock-img

27.01.2005, 12:27

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jaz sem ga tut tam nekje v 4.mesecu dala ven, ker me je začelo motiti v pasu pri hlačah. Brazgotine nimam pa nobene:bravo:.

lp,tanaja* 35t1d:nosecka:

clock-img

27.01.2005, 12:31

clock-img

sminc

pencil-img

217

Jaz sem pav 28 tednu in ga se kar imam. Me nic ne moti. Vsaj malo skrije popek, ki je ratal rjave barve. Prej je bil pa tak lep. navadila sem se nanj, lep mi je, po porodu pa itak ne bom mela casa za ponovno vstavljanje. Pa se full teže ga je pol lepo vdet zaradi brazgotine in ne stoji ravno. Ce me bo pa začel motit ga bom pa seveda dala takoj ven. Za mojo malo srečo vse.

clock-img

27.01.2005, 12:52

clock-img

dory

pencil-img

8852

Zal je tko,da brazgotina nastane sele po porodu..poznam kar nekaj primerov,zal sem med njimi tudi sama :(

clock-img

27.01.2005, 12:53

clock-img

nikitta

pencil-img

579

najbolj ven, pa tudi okrog popka je največji splet živcev .
Meni je sicer še kar estesko, če je seveda "ploščat" trebuh, vendar sama se nikdar nisem odločila za tak detail, ravno zaradi pretoka energije oz. predela tantiena.

LP
Nikitta

clock-img

27.01.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Saj ne vem, če ga sploh lahko imaš do konca nosečnosti noter? Saj se koža ja toliko raztegne, da bi vse skupaj narazen potegnilo!? Vsaj jaz si tega ne znam predstavljati. Ali pa, če boš morala roditi s CR, kot npr. jaz, in bi ti preden te odpeljejo v operacijsko, morali potem še uhan iz popka ven vleči???!!!

clock-img

27.01.2005, 13:26

clock-img

barby*

pencil-img

529

:)-:)-:)- jaz sem ga imela še na morju (konec julija...7.teden) potem pa takoj ven z njim. Mi je bilo ful čudno da bi ga še imela:ups: Zdaj pa itak:)-:)-:)- sem vsa narazen potegnjena:)-:)-:)-

clock-img

27.01.2005, 17:24

clock-img

Anonimen

Katja ga je odstranila ko je bila v četrtem mesecu in jo je motil pa še malo strah jo je bilo.

clock-img

27.01.2005, 17:55

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Meni je uhan dal not moj fant. Vzela sem ga pa ven, ko mi je začel bušek rasti. Baje ni dobro, da ima nosečnica uhan v popku, ker se koža raztegne in lahko pokne. To pa boli kot :hudicek:.
Bom pa verjetno po porodu, ko se bo koža postavila nazaj in če bom dost shujšala dala nazaj svoj okrasek-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem