writing-img

ultiva v sg?

clock-img

13.03.2008, 17:25

clock-img

sanca

pencil-img

60

lep pozdrav. mene pa zanima če je možno v sg dobit pri porodu ultivo. hvala za odgovore.

clock-img

13.03.2008, 18:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.03.2008, 19:00

clock-img

sanca

pencil-img

60

škoda. za epiduralno mi ravno ni ker ne prenesem pikanja. mislila sem da imajo mogoče ultivo. vseeno hvala za odgovor.lp

clock-img

13.03.2008, 19:22

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

A ni ultiva direkt v žilouser posted image

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 13.3.2008 19:29:18 >

clock-img

13.03.2008, 20:11

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

ja uliva gre v žilo,tko da je tud pikanjeuser posted image

clock-img

13.03.2008, 21:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sanca jaz EA bolj zaupam. In tudi ultivo ti pičijo v roko. Pri vstavljanju katetra EA ti lokalno omrtvijo mesto vboda.

clock-img

13.03.2008, 23:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2008, 06:07

clock-img

sanca

pencil-img

60

ja js sem slišala da ti dajo baje neko masko in da si jo lahko sam devaš med popadki na usta( češ da te omami?)user posted image . no očitno sem dobila lažne informacije tako da se vam opravičujem. se zgodiuser posted image

clock-img

14.03.2008, 06:49

clock-img

mika

pencil-img

6485

sanca, jaz sem tud rodila v SG z EA, pa vboda sploh ne čutiš, tako da se ti pikanja ni treba batuser posted image .  ker je mene bilo zelooooo strah in sem jim to tud povedala, so  me vsi tolažili, anestezistka pa mi je vsak korak vnaprej opisala, tako da sem vedela kaj pričakujem. od strahu so mi se še popdaki ustaviliuser posted image . ko sem  dobila ea, pa so se spet pojavili.

< Sporočilo je popravil mika -- 14.3.2008 6:50:12 >

clock-img

22.03.2008, 23:44

clock-img

Katy13

pencil-img

1453

Tudi sama bom rodila v SG-ju in sem bila zadnjič na predavanju za EA in je anestezist rekel, da je EA boljša kot ultiva. Sama sem podpisala izjavo za EA z anmenom, da imam podpisano in da jo lahko zahtevam, če jo želim. Sedaj pa sem ugotovila, da je ne morem dobiti (zaradi strjevanja krvi - imam vse na meji) in mi je en zdravnik obljubil, da bo poskusil dobiti ultivo in da naj bi imela možnost zanjo, vendar ni 100 %. Je pa tudi res, da v SG-ju nimajo izkušenj z ultivo (pri porodih) in kolikor mi je rekel on, mora biti tu anestezist prisoten ves čas, ker ti ob vsakem popadku vbrizgajo sredstvo, pri EA pa ne. Ne vem...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem