writing-img

umivanje lulčka

clock-img

19.04.2007, 21:43

clock-img

katkaF

pencil-img

36

Mi smo se tega že čisto navadiliuser posted image , sem pa bila prvič parkrat kar potna od stresa, ko sem mogla lulčka nazaj zavihat, enostavno si nisem upala, sem mislila da bom kaj poškodovala. Potem se je pa zataknil in nabreknil, pa kožice nisem mogla nazaj spravit!!! user posted image (potem mi je povedal, POTEM!, da moraš stisnit pa gre nazaj čezuser posted image ) Čisti stres. Pediater mi je naročil NUJNO VSAK DAN očistit tudi povsod zadaj. Ima pa naš fantek čisto razvitega lulčka že od začetka (ne vem a eni nimajouser posted image ). Zanima me uglavnem kako ste kaj to ostale počele, če ste, in vse v zvezi s tem.user posted image

Spet se je tamal zbudu.

clock-img

19.04.2007, 21:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Brez problemov čistimo lulček,kožico dol in temeljito spucamo,vedno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

19.04.2007, 21:46

clock-img

katkaF

pencil-img

36

Ja, a kar od prvega dneva brez problema, brez strahu, brez potenja?user posted image

Spet se je tamal zbudu.

clock-img

19.04.2007, 21:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

JA, to počnemo vsak večer med kopanjem čisto od začetka.
Nobenih težav in strahu. Pred čem pa? user posted image

clock-img

19.04.2007, 21:49

clock-img

total

pencil-img

4453

IZVIRNO SPOROČILO: katkaF

Ja, a kar od prvega dneva brez problema, brez strahu, brez potenja?user posted image

Čisto od začetka je kr ati prvzel vologo čiščenja pol pa jaz...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

19.04.2007, 21:53

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, pri nas je tudi to moževo področje. On ga kopa, in še lulčka sčisti.

clock-img

19.04.2007, 21:55

clock-img

katkaF

pencil-img

36

Ja če je pa tako majhen (bil). Pa prvi otrok, ne vem no... Iz prejšnjih življenj se ne spomnim kako je to bit moški, če pa sklepam po lastnem spolnem organu bi mi bilo takšno čiščenje skrajno neprijetno. Saj pravim, zdaj je že dolgo vse okej, sem tudi dojela da so moške glavice manj občutljive, sem pa mislila takrat da so glavice lulčkov pri dojenčkih bolj občutljive. Kdo pa lahko sploh pove da res niso?

Spet se je tamal zbudu.

clock-img

20.04.2007, 12:31

clock-img

Anonimen

Meni je bilo tudi na začetku čudno, v bistvu me je bilo malo strah, da ne bo kaj narobe. Ampak smo kmalu dojeli in ni nobenega problema.

LP

clock-img

20.04.2007, 17:20

clock-img

Anonimen

nas pa se caka to.v ponedeljek ko imamo prvo kopanje bo babica pokazala potem pa je ze zmenjeno,da bo imel ati to preko.ne vem imam obcutek,da ker ima tud ati lulcija da bo njemu to slo bolj od rokuser posted image ..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem