writing-img

uradne zadeve

clock-img

02.10.2008, 14:15

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ojla.
mene pa nekaj zanima in sicer:
že tri mesece sem prijavljena na zavodu,ker mi delodajalec ni podaljšal pogodbe ko sem mu povedala da sem v veselem pričakovanju.sedaj me pa zanima kdo mi je dolžan izpolniti tisti obrazec za plače oz prijemke???groza ,ampak že cel teden urejam te zadeve pa še nič učinkauser posted image user posted image user posted image .saj sama ga ne smem ane??lp

clock-img

02.10.2008, 14:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če že cel teden urejaš te zadeve, ti je pa menda že kdo povedal, kam se moraš obrniti?
Ko boš šla na porodniško, se boš odjavila z zavoda in šla na CSD, od koder boš dobivala porodniško.

clock-img

02.10.2008, 14:40

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

pojma nimajo te ......od vrat do vrat te pošiljajo,nč drugega,saj v naši občini je tako.pa sori k sm te vprašala,s tem nisem mislila prav nič slabga,če ti je pa moje vprašanje v breme mi pa nebi odgovorila
lep dan pa hvala za odgovoruser posted image

clock-img

02.10.2008, 15:12

clock-img

julika

pencil-img

390

pojdi na zavod za zdravstveno zavarovanje po IZPIS OBVEZNIH ZDRAVSTVENIH ZAVAROVANJ ZA ZADNJA 3 LETA ZA PORODNO (al nekako tako se reče).če si bila zadnja 3 leta 12 mesecev zaposlena, boš dobila starševsko nadomestilo.ta list pa priložiš k VLOGI ZA UVELJAVITEV PRAVICE DO STARŠEVSKEGA NADOMESTILA- BREZ DOPUSTA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem