writing-img

urinski test v labaratoriju

clock-img

28.12.2009, 19:21

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje za vas.M mi zamuja šest dni.prvi dan po zaostali m sem naredila cb in črtica je bila slabo vidna zato sem čez tri dni test ponovila in je bilo skoraj isto.črtica v testnem okenčku ni bila tako debela kot v kontrolnem.ker se mi ne da več kupovati testov sem danes šla v labaratorij kjer sem opravila urinski test in je bil negativen.ali se lahko tam zmotijo,je še prehitro,prsi me pa tako bolijo da mi jih bo razneslo...ali bi morala v labaratorij zjutraj kot mi je tam svetovala ampak sem bila zelo radovedna pa smo to opravili v popoldanskem času

prosim za odgovor..

clock-img

28.12.2009, 23:02

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Pojdi v laboratorij na krvnega (bhcg). Ta je najbolj zanesljiv in ni važno v katerem delu dneva ga opraviš.
Želim ti, da pokaže pozitivnouser posted image

clock-img

29.12.2009, 16:03

clock-img

Anonimen

sem vprašala za krvnega pa ga pri nas ne delajo.samo urinskega.m še vedno ni,upanje še ostaja...

clock-img

03.01.2010, 14:34

clock-img

Anonimen

Anonimna, kako se je izteklo?

clock-img

03.01.2010, 17:03

clock-img

Anonimen

slabo..bo drug mesec boljšeuser posted image

clock-img

03.01.2010, 18:47

clock-img

Anonimen

No, pri meni je isto, zamuja mi 6 dni, čakam da se ulije, mam pa slab filing, ker imam rjav izcedek že 4 dni. Pa drug mesec....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem