writing-img

uspavanje brez dojenja

clock-img

20.11.2006, 11:42

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

Živjo mamice
Mene pa zanima kako ste ali boste uspavali svoje srčke. Jaz svojega zdaj dojim samo še za malico - star je 8 mesecev. In ko ga za malico podojim je ura za spanje, prav tako ob večerih da greva spat. Mene pa zdaj zanima in ne vem kako naj uspavam ker bom začela ukinjati tudi malice, najprej dopoldansko in nato popoldansko.
jaz ga nebi rada nosila po rokah zato prosim za nasvete kako ste ve naredile in jih uspavale

hvala

clock-img

20.11.2006, 14:36

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz sem se tudi to spraševala, pa se je uredilo samo od sebe. Nekej pri 8 - 9 mesecih sva pred popoldanskim spanjem pričeli gledati knjige, potem je sledilo obdobje, ko mo je zaspala v naročju, po kakšnih 3 tednih sem jo začela pa po tem, ko sva pogledali knjigo dajat v posteljo in je po nekaj minutah sama zaspala. Zvečer je pa tako ali tako že od vsega začetka navajena, da gre po dojenju v posteljo in zaspi, včasih zaspi v trenutku, drugič traja še kakšnih 10 minut, ko se pogovarja z medvedkom, ampak dalj pa nikoli in potem lepo zaspi.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

20.11.2006, 15:42

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Ema tudi skoraj vedno zaspi ob dojenju. Včasih pa ji ne uspe in se zraven nje vležem in me za lase vleče in nato zaspi.
A ima katera idejo kako to cukanje las odvadituser posted image , saj bom počasi brez lasuser posted image . Če se vstran vlečem pa so kriki, kakor da jo kožo dol jemljemo.

clock-img

20.11.2006, 21:38

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ne ukines dojenja, pa nimas problemov, razen v primeru, da te ne bo doma..

Gospa sem.

clock-img

20.11.2006, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem