writing-img

utrujenost

clock-img

24.10.2006, 15:01

clock-img

alekasandra

pencil-img

38

Zadnje čase ugotavljam, da sem ves čas utrujena in zaspana, kljub temu, da spim kot dojenček.Ne vem, kaj se z menoj dogaja. Tudi fant je ugotovil, da se z menoj nekaj dogaja?
Prijateljica mi je v šali dejala, morda si noseča, to so prvi znaki ,veš. Jaz sem ji odgovorila, da sem imela ta mesec menstruacijo, le da sem ugotovila da je bila šibkejša in ne rjavkasta,ampak rdečkasta krvavitev.
Enako, se mi je dogajalo, ko sem imela pomanjkanje železa, tako da mi očitno ne preostane drugega, kakor da se napotim v laboratorij na odvzem krvi. Ali se katera izmed vas tudi spopada z utrujenostjo, in kakšni so vaši recepti za premagovanje le te. Meni je pred časom pomagala joga in mislim, da se bom ponovno začela ukvarjati z njo, ker me napolni z manjkajočo energijo.

otroci so naše največje bogatstvo

clock-img

24.10.2006, 15:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam težave z tem, vendar za enkrat samo zaradi pomanjkanja železa. Pojdi na pregled na vsak slučaj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.10.2006, 16:07

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi meni se to dogaja.... user posted image

clock-img

25.10.2006, 11:34

clock-img

Kuba

pencil-img

520

Ej! Jaz sem tudi že nekaj mesecev totalno brez energije in utrujena do amena. Nimam pojma kaj se mi dogaja, jemljem tablete z železom, neke ne vem kakšne vitamine in mi nič ne pomaga. Vem, morala bi se več gibati vendar ne morem najti motivacije. Uf, se počutim ko da me je zgazu traktor... user posted image Vem, da ti nisem odgovorila, sem ti hotela samo povedati, da nisi edina s tem problemom...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem