writing-img

uvajanje gh in napenjanje?

clock-img

20.05.2008, 11:34

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Imela bi par vprašanj glede uvajanja goste hrane.

Pupika bo drug teden stara 6 mesecev in prejšnji teden sma začeli malo z gh. Dala sem ji že banano in jabolko. Mala je brez problema jedla.....ko najvčji jedec. Bi še, in še.... Začeli sma z dopoldansko malico. Problem pa je, da se je ponoči začela pogosto zbujati. Čez dan nisem opazila, da bi jo kaj napenjalo. Ponoči pa....
Je možno, da je to zaradi gh?
Zanima me tudi,  po kolko časa uvajanja ste prišli na prvi poln obrok gh (brez dodajanja mleka).

Lp

clock-img

20.05.2008, 12:05

clock-img

annie

pencil-img

1049

Našega je tudi na začetku napenjalo (samo par dni), zgleda, da se mora črevesje navadit na "težje delo" user posted image
Prvi obrok (dopoldansko malico) pa smo kar hitro menjali, cca. po 2 tednih.

clock-img

20.05.2008, 14:58

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo, pri prvi smo začeli po 4m z uvajanjem gh+am, seveda da smo prišli do malice user posted image  14-20 dni. Pri drugi pa še nismo tako dalečuser posted image Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

20.05.2008, 19:43

clock-img

vlak

pencil-img

43

Našo najmlajšo ki je stara 8 mesecev napenja in ima krče ponoči zaradi banane. Po posvetu s pediatrinjo jo bomo ukinili za 2 meseca.

clock-img

20.05.2008, 20:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: annie

Našega je tudi na začetku napenjalo (samo par dni), zgleda, da se mora črevesje navadit na "težje delo" user posted image
Prvi obrok (dopoldansko malico) pa smo kar hitro menjali, cca. po 2 tednih.

točno tako.
prvi obrok smo menjali kaj kmalu. Mogoče po tednu dni user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem