writing-img

uvajanje hrane-krompir??

clock-img

07.04.2005, 07:23

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Zdaj sem pa čisto zmedena A lahko pri 5.5m pri uvajanju hrane ponudim krompir? Men se zdi, da mi je patronažna rekla, da ima gluten:zmeden: Po moje pa to ni res. Kaj pravite????

clock-img

07.04.2005, 07:29

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Meni je patronažna rekla, da lahko začnem z dajanjem krompirja po petem mesecu. Mi smo takrat začeli in ni bilo nobenih težav, pa kolikor mi je znano, krompir nima glutena 8) .
Je pa od znanke sin alergičen na krompir, njej je pa pediater v posvetovalnici rekel, naj bi se ga v prehrano uvajalo čim kasneje :zmeden: . Naša pediatrinja pravi, da krompir lahko.
Torej spet dve različni teoriji.
V praksi: naša ga obožuje in ni alergij.

:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

07.04.2005, 08:27

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Poleg korenja je bil krompir prva zelenjava, ki sta jo nasa otroka jedla.
A zdaj ze okoli krompirja komplicirajo? Prvic slišim. Jaz si brez njega sploh ne predstavljam, kaj bi otrokom kuhala. Oba ga obozujeta!!!!

clock-img

07.04.2005, 08:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri sestih mesecih je nas ze jedel krompir...danes ga obozuje v kombinaciji z mesom :)

clock-img

07.04.2005, 08:43

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Krompir je pri nas zakon:bravo: Začela sem ji ga dajat pri 5 mesecih. Skupaj s kislo smetano, bučkami, svetačo, brokolijem, zdaj tudi z mesom.

Krompir NIMA glutena.

clock-img

07.04.2005, 09:03

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Tudi mi že od šestega meseca jemo krompir skoraj vsak dan (z zelenjavo, zdaj tudi že z mesom).
Hana ga ima rada. Ni imela nikakršnih težav.

clock-img

07.04.2005, 09:27

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Mi smo tudi že začeli s krompirjem kak teden nazaj, ampak ne sme bit samo krompir (saj naš samo krompirjaq ne mara), ampak mora bit v kombinaciji s korenčkom, cvetačo, bučkami,...

clock-img

07.04.2005, 11:37

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Mi že od začetka uvajanja jemo kuhan krompirček z zelenjavo. PO navodilu patronažne zmešam 1/3 krompirčka in 2/3 zelenjave.

clock-img

07.04.2005, 13:21

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Krompir nima glutena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem