writing-img

v avtosedežu...

clock-img

09.07.2005, 20:09

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ne vem kako bi rešila ta problem, namreč ko je Aljaž v avtosedežu in na poti zaspi, mu glavica vedno pade naprej, ker sedim zadaj mu potem celo pot to malo bučko držim:zmeden2: Je tudi pri vas tako?, da ne govorim o ovinkih, ko mu glava kar opleta levo, desno...s tem, da nisva hitra voznika, no ja...v mejah normale.

lp:rozica:

clock-img

09.07.2005, 20:13

clock-img

špelica

pencil-img

256

NE.Mogoče imaš pa sedež preveč naprej, jaz ga imam v najbolj ležečem položaju kar se da in se mu to ne dogaja.

clock-img

09.07.2005, 20:14

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mogoče lahko sedežek na enem koncu podložiš z zvito brisačko? Mi našemu med naslonjalo in liček damo zvito pleničko, tako da mu glavica ne opleta.

clock-img

09.07.2005, 20:17

clock-img

corfu

pencil-img

3829

narobe sem se izrazila, je še v lupinici, tam ne morem štimat naslona. Lička ima podložena s peno, ki je na pasovih iz obeh strani glave.

clock-img

09.07.2005, 20:18

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Špelica, koliko je pa tvoj star?

clock-img

09.07.2005, 20:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Corfu, pri nas je tudi tako. Glavica mu tako nekam zleze, da mu zihr ne more biti udobno. Naša lupinca je stara ene 3 lete, te sodobnejse pa vem, da imajo se eno "blazinico", ki se malemu naštima okrog glave in potem mu glavico drži.
Mi se bolj malo vozimo naokoli, sicer pa upam, da se bo še naprej pridno redil in rastel, da bomo kmalu potrebovali večji in tudi bolj udoben avtosedež.

Lp, Naja

clock-img

09.07.2005, 20:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če glavica skače okoli, je avtosedež "čuden". Ko boste kupovale navaden avtostol, pazite na to, da je dovolj globok, ravno prav širok, pa da ima več naklonov, da glava ne skače. Jaz nikoli nisem glavice nobenemu držala, ker v nobenem ni skakala, pa smo imeli 2 lupinici. Pa saj lupinica bi morala biti nagnjena! Ne štekam, saj ni tako pokonci.

clock-img

09.07.2005, 21:18

clock-img

špelica

pencil-img

256

Moj ima 9 mesecev, ampak tudi prej mu ni nikoli glavica šla naprej, mu pa gre na stran.Pa nikoli nisem imela nič podloženo, ker mu je takoj zakuhalo v laseh.

clock-img

09.07.2005, 21:19

clock-img

špelica

pencil-img

256

Ja, Gina, tudi meni ni jasno, lupinica je res ležeča...kako pol glavica naprej?

clock-img

09.07.2005, 21:33

clock-img

Anonimen

Saj pri 9 mesecih ga pa že komot daš v ta velik sedež. Tam mu potem lahko podložiš glavo s tistim ovratnikom? :zmeden2:

clock-img

09.07.2005, 21:34

clock-img

Anonimen

Oh, trapa. Špelca oprosti. Sploh ni bil to problem pri tebi. Jaz že dvojno vidim. Grem rajš spat. :zaspan:

clock-img

09.07.2005, 21:42

clock-img

špelica

pencil-img

256

Meta, no problem.Moj je v avtosedežu že od začetka osmega meseca!Lupinico je kamlu prerasel, smo med večjimi in težjimi...
pa lahko noč!

clock-img

09.07.2005, 22:15

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

No, jaz sem mislila, da bi podložila brisačko prav pod lupinico. Tako, da bo nagnjena bolj nazaj, da bo glavica lepo naslonjena.

clock-img

09.07.2005, 22:34

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

corfu, jaz te pa čisto razumem. med vožnjo, ko se tamala kaj "rita" v lupinici in potem zaspi, ji glavica enostavno naprej pade. rešitev: še bolj poležeš lupinico. če jo namontiram na avtomobilski sedež tako, da se lepo prilega, je dojenčica preveč v sedečem položaju. zdaj jo nagnem kar precej bolj nazaj. sicer jo bomo pa kmalu preselili v avtosedež, čeprav je maxi cosi cabrio primeren do 13kg. tamala je notri pakirana kot hrenovka, noge ji pa gledajo krepko čez rob sedeža. pa je še kar daleč od 13ih kg.

clock-img

09.07.2005, 23:07

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem ji vedno podložila glavico s kakšno plenico, ali jopico

clock-img

10.07.2005, 09:38

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

ja, smo imeli ta problem, dokler nismo lupinice pravilno nastimali...pred tem je bila prevec pokonci...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem