cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vabila in obleka

clock-img

23.02.2008, 12:15

clock-img

biga

pencil-img

838

Imam dve vprašanji: 1. kako ste naredili vabila za poroko oziroma kje ste kupile material? in 2. ali katera ve, če je v NM oziroma kje na Dolenjskem izposojevalnica poročnih oblek ali pa kakšen butik s svečanimi oblekami? Vem, da je nekaj na Novem trgu, samo nisem sigurna kaj.

clock-img

23.02.2008, 12:37

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Midva sva v Ljubljani v Prometeju kupila lep barven papir in ustrezne kuverte, nalepila sva rožice in naredila luštkan dizajn, tudi printala sva jih sama.

Če imaš pa veliko število povabljenih, se ti splača dat nekam natisnit.

clock-img

23.02.2008, 13:12

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Sprintala sva jih na A4 format, in ga zložila v pismo in tako ni bilo treba kupovati še kuvert. Samo naprintaš in zložiš. Je pa izgledalo zelo lepo!

clock-img

23.02.2008, 14:24

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

v nm ne boš kaj preveč zadovolna z izbiro priporočam ti da greš kar v lj tam jih pa imaš veliko izposojevalnic za obleko.

clock-img

23.02.2008, 14:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vabila sem sama delala. Prav tako sem v Prometeju kupila papir in kuverte v isti barvi, pa še ene ptičke za prilepit, se mi zdi. In sem lastnoročno napisala. Res, da je več dela s pisanjem, je pa zato res lepo izgledalo. No, če imaš zelo veliko povabljencev, na rač. napiši. Midva jih nisva imela zelo veliko.

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 23.2.2008 14:58:17 >

clock-img

23.02.2008, 15:34

clock-img

total

pencil-img

4453

biga v NM nimaš nič pametnega,zapel se raje v LJ ali v Domažale pa boš našla res lepe oleke.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

23.02.2008, 16:58

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva sva posnela cdje s klasično glasbo in gor nalepila potiskane nalepke za CDje, na katerih je bilo napisano vabilo. Kuverte sva pa kupila v Prometeju.

No takole je pa izgledalo http://www.najina-poroka.com/galerija/displayimage.php?album=114&pos=4

clock-img

25.02.2008, 13:03

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Vse za vabila sva kupila v papirnici Leonardo. Obleko sem si pa dala delat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem