writing-img

vabila za krst

clock-img

29.07.2008, 11:26

clock-img

pupika27

pencil-img

201

mene pa zanima če ste pošiljali vabila ko ste svoje user posted image carteuser posted image nesli k krstu?jaz po mojem moram vabilo napisat ker bomo praznovali krst in očetov abraham ob enem!!razmišljala sem da bi v enem vabilu napisala za oboje!a mi lahko gdo predlaga kakšen link z verzi in kako bi lahko vabilo oblikovala!prosim za zamisli in nasvete
user posted image hvala že vnaprejuser posted image

clock-img

29.07.2008, 13:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem v papirnici kupila ene fajne "papirje" in smo potem doma na računalnik sami napisali iz večih verzov enega in je kar dobro izpadlo. Sem pa nesla vse osebno nisem po pošti pošiljala. Lahko ti pošljem po zs slikice vabil, če ti bo kaj pomagalo in jaz bi kar obe vabili združila v eno saj bo skupaj praznovanje.

clock-img

29.07.2008, 19:31

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

sestavila sem verz ki se je rimal na ime otroka pa kdaj kje in zakaj .....vabimo....kupila sem foto papir in s programom na eno stran sliko od naše sončice na drugo verz....zapakirala v kuverte take lepe pomladne smo imeli aprila....in je bilo vsem tako lepo....da so me spraševali kdo mi je naredu...kam sem dala delat...jaz pa zelo ponosno...da sem vse sama naredila in pripravila.....malo domišlije in ideje pa izpade super....lepo zrihtajte....+

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem