writing-img

vaginalete

clock-img

19.05.2005, 21:06

clock-img

gabie

pencil-img

23

Ojla,
:) Ali mogoče katera ve, če se lahko v času nosečnosti zdravi vnetje z vaginaletami. Jaz sem v 8 tednu in me srbi in peče, (takšne težave sem imela že prej), zdaj mi je ginekolog predpisal vaginalete Borax, pa mu ne zaupam, povsem, če jih lahko uporabim ali ne? Kaj menite ve, je imela katera podobno izkušnjo?
lp,
Gaby

clock-img

19.05.2005, 21:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nekatere punce pravijo, da so jih po nasvetu G jemale v nosečnosti, ampak moj mi jih je izrecno odsvetoval. Dal mi je Vagisan, potem ko Canesten 2x ni pomagal.

clock-img

19.05.2005, 21:42

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Meni je G rekel ,da so v času nosečnosti in tudi nasploh najboljše vaginalete Natriitetraboratis, saj delujejo le na principu uravnavanja pH nožnice in v bistvu sploh niso zdravilo.

clock-img

20.05.2005, 07:47

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Meni G ni hotel dati vaginalet dokler nisem dopolnila 12t.. Takrat vnetje še ni bilo prehudo, pa je rekel, da bova počakala. Po 12t pa mi je dal vaginalete Canesten, ki sem si jih vstavljala v nožnico 3 dni (vsak večer eno), pa je takoj minilo - od takrat nisem več imela problemov z vnetji...

Lp

Bobek + :duda: 33t 5/7

clock-img

20.05.2005, 08:44

clock-img

NINA78

pencil-img

87

Jaz sem vaginalete Gyno-Daktarin (7 svečk) jemala v 6. in 8. TN, sedaj pa ponovno v 20. TN, ker imam pogosta vnetja. Moja G trdi, da je bolje to takoj pozdravit, da se ne bi še bolj razširilo (baje lahko vpliva na spontani splav). Ne vem kaj je res, vsak trdi drugače, ampak moja izkušnja je taka. Jaz sem 2 škatlici jemala v prvem tromesečju in sedaj v drugem moram zopet dve porabit. Jaz sem in bom to jemala, saj po mojem G ja ve kaj dela in ne bi škodila našim :duda:. Pa lep pozdrav. Nina.

clock-img

20.05.2005, 09:15

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Meni je predpisala Vagisan in Canesten, pomagalo pa mi ni nobeno. Na srečo nimam vnetja (me ne srbi in ne peče), samo veliko belega toka in sma obupali - mi kaj močnejšega ne da. Preberi v navodilih pri teh tabletah, saj more pisati če jih v nosečnosti lahko uporabljaš ali ne.

clock-img

20.05.2005, 11:33

clock-img

gabie

pencil-img

23

Najlepša hvala vsem za nasvete.
lp,
Gaby

clock-img

20.05.2005, 12:48

clock-img

Anonimen

Sicer jz še nisem imela takšnih težav, vendar je neki moji kolegici ginekologinja svetovala, da naj tampon namoči v jogurt in si ga vstavi. Žal pa ne vem, kako se obnese, jz mislim, da je to bolj namenjeno za uravnavanje ph v nožnici, pri vnetjih pa dvomim, da je kakšen učinek..

clock-img

20.05.2005, 12:50

clock-img

Anonimen

..ampak poskusiti ni greh, škodovati pa tudi ne more. (to sem še pozabila pripisat)

clock-img

20.05.2005, 14:33

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tisto s tamponom, namočenim v jogurt SE zelo dobro obnese - preverjeno!!! Ampak potrebuješ jogurt z acidofilus bakterijami, torej vsak probiotični je vredu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem