writing-img

varuške- bolniška

clock-img

05.08.2011, 21:13

clock-img

soja

pencil-img

41

Delam kot varuška v kombiniranem oddelku pa me zanima kdaj ste šle med nosečnostjo na porodniško?

clock-img

05.08.2011, 21:15

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Saj prej kot en mesec pred PDP ne moreš it' na porodniški dopust. user posted image

clock-img

05.08.2011, 21:30

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Misli verjetno bolniško, saj tako je napisano v naslovu. Porodniška pa je itak za vse enaka 1 mesec pred PDP.

clock-img

05.08.2011, 21:44

clock-img

soja

pencil-img

41

ja, na bolniško sem mislila. Hvala!

clock-img

06.08.2011, 08:58

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

sicer nisem varuška in tud v vrtcu ne delam. imam pa prijateljico, ki je vzgojiteljica in je šla na bolniško začetek 8 meseca. do takrat je delala normalno. ima pa skupino 5-6 letnikov. v jaslih je verjento težje.

clock-img

06.08.2011, 09:14

clock-img

Anonimen

kdaj ste šle med nosečnostjo na bolniško?

Ko fizično nisem mogla več opravljati svojega dela.
Varstvo otrok ne sodi v kategorijo poklicev, ki jih nosečnica ne bi smela in ne bi mogla opravljati. Če je s tvojo nosečnostjo vse v redu, boš šla na bolniško enako kot nosečnica, ki dela v pisarni, knjižnici, turistični agenciji - to je, ko se bodo pojavili bolezenski znaki, in nič prej.

clock-img

06.08.2011, 11:19

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Pri prvi nosečnosti sem bila na bolniški skoraj celo nosečnost (v skupni 2-3-letnikov), zaradi manjše krvavitve v 6. tednu in kasnejših bolečin v križu ob dvigovanju otrok.
Lani pa sem delala do konca (v skupini 1-2-letnikov), koristila sem samo dopust in potem nastopila porodniško. Delo je bilo lažje, ker so v tem vrtcu imeli boljše pogoje za delo, kot v bivšem (kjer sem delala v prvi nosečnosti) in mi ni bilo treba otrok dvigovati, zato sem lahko vztrajala celo nosečnost kljub ogromnemu trebuščku. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem