writing-img

vatikanski kruh-od kod?

clock-img

02.02.2013, 14:53

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Danes sem ga spekla in je odličen pa če se mi želja uresniči ali ne. Zanima pa me, koliko časa že to testo kroži okrog in ali izvira res iz Vatikana?Ker katoličani so proti vraževirstvu.Se je komu izmed vas želja res uresničila, kar tako iz firbca me zanima?

clock-img

02.02.2013, 15:09

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image user posted image

Od kod prihaja? Ne vem.

Tudi mi smo ga letos pekli in res je dober user posted image

Želja se mi je uresničila v treh dneh user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

02.02.2013, 15:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

smem vprašat kakšna želja je bila?

clock-img

02.02.2013, 15:12

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Sem ga pekla ravno okrog božiča....ja je dober,želja pa se mi ni mogla uresničit,ker sem si pozabila sploh kaj zaželet....user posted image

clock-img

02.02.2013, 15:20

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa
smem vprašat kakšna želja je bila?

Lahko vprašate:)) user posted image Odgovor na ZS:)

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

02.02.2013, 16:15

clock-img

poli*

pencil-img

2407

A če pečem vsak dan navadn kruh želje ne veljajo? user posted image user posted image

clock-img

02.02.2013, 19:05

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Hehe, zgleda je ful popularen zdej, jaz sem ga spekla prejšnji vikend in danes pojedla zadnji košček.... Mmmmmmmmmmmm user posted image

Zelo dvomim, da izvira iz Vatikana in da ima kakršnokoli vezo z vero ali z izpolnjeno željo user posted image . Za vsak slučaj sem si jo zaželela, je pa bolj dolgoročna, tko da ne vem če se je/bo uresničila user posted image . Sicer pa če ima veze s tistim tam zgoraj, ne bo nič, ker me nima v evidenci user posted image

clock-img

02.02.2013, 20:18

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Prvič pekla že pred več kot desetimi let, pa čeprav pravijo, da ga lahko le enkrat, je spet priromal k meni pred kakšnimi tremi leti in nazadnje tretjič, pred kakšnim mesecem....Osebno moram reči, da v to izpolnjevanje nekih želja ne verjamem, pa sem ga vseeno dvakrat spekla...nam se ni zdel nek višek kulinarike, vendar smo ga pojedli...me je pa vedno motil ta kiselkast vonj tega testa, ki sem ga dobila in ob tem mi je vedno krožilo po glavi skozi koliko rok s črnimi nohti je šla vse tale zadevščina...sori...ampak to je bil nazadnje tudi vzrok, da ga pred slabim mesecem nisem spekla, temveč sem ga likvidirala v koš...do danes me ni zadela strela....mogoče zato, ker sem ga pekla že dvakrat...user posted image

clock-img

02.02.2013, 21:09

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Jaz pa moram povedat ,da se mi je zagabilo ,ko sem ugotovila, da en del prvotnega testa kroži okrog že, bog ve koliko časa.Tako ,da je vse testo romalo v smeti.

clock-img

02.02.2013, 21:37

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Jaz pa moram povedat ,da se mi je zagabilo ,ko sem ugotovila, da en del prvotnega testa kroži okrog že, bog ve koliko časa.

He, he, ravno v tem je čar. Jaz pa ne razmišljam koliko črnih nohtov ga je prijelouser posted image , ampak koliko različnih ljudi in družin je zamešano noter svojo energijo, ljubezen... By the way, jaz se testa niti malo nisem dotaknila z roko, le s kuhalnico.

Ravno danes sem ga spekla. Možu in tastarejši ni dober, ker sem dala noter koščke čokolade in njima to pač ni, s tamalo sva ga pa ful pojedleuser posted image
, sploh namazan z nutello je TOP! pa malo orehov, pa pol pretlačene banane sem dala not.

Aja, zaželela si nisem pa nič. Pozabila. Pa saj že imam vse kar želim.user posted image

clock-img

03.02.2013, 09:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.02.2013, 16:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Za vatikanskega ne vem, mi pečemo vsako leto kruh veselih palčkov, kot tak mi je bil tudi dan (prav tako mu je bilo ime), se mi pa malo zdi, da je to ena in ista reč;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

07.02.2013, 08:06

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Tudi mi smo ga imeli okrog božiča....
Sem ga spekla in je bil dober, not sem pa dala malo svojih sestavin ( namesto čokolade, rozin,...).
Zaželela si nisem nič, pa tudi delila naprej ga nisem,... tisti dan, ko bi bilo potrebno dodat tiste količine, da ga potem lahko razdeliš sem izpustila, in dala sestavine za zadnji dan in spekla.
Pa ne da sem fauš, ravno takrat je bil tisti fuuuul sneg in mi ni bilo nikamor to za vozit user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem