writing-img

velika potreba

clock-img

28.11.2008, 11:44

clock-img

Anonimen

slisala sem da  se na zacetku nosecnosti pojavijo med ostalim tudi prebavne motnje oziroma zaprtost. Meni user posted image  zamuja ze 10 dni, z testom se bom malo pocakala, ker sem ze preveckrat bila razocarana... imam pa cisto normalno prebavo in me zanima ce je katera zanosila in z kakanjem ni imela nobenih tezav... vem da je mogoce tole mal cudno vprasanje ampak.... hvala za odgovore in lep dan vam zelim

clock-img

28.11.2008, 11:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2008, 11:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Čist normaln sem srala in bila noseča.

Upam, da sem ti v pomoč. user posted image

Enakouser posted image

Test pa lahko že narediš če tolk zamuja.

clock-img

28.11.2008, 11:47

clock-img

pikapolonica 24

pencil-img

119

Jaz tudi nisem imela nikakršnih problemov.

lp,

petra

clock-img

28.11.2008, 12:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Prabava je bila ista če ne še boljša, kolegica pa je imela težave s zaprtostjo. Želim ti, da zagledaš user posted image , da ne boš ponovno razočarana.

clock-img

28.11.2008, 13:29

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Uh ženska, dobra si. Jaz sem sicer ponavadi zdržala par dni da je zamujala in nato naredila test oziroma dočakala user posted image , ampak 10 dni........vsaka čast da ne letiš v lekarnouser posted image .

Sem pa jaz imela med prvo nosečnostjo celih 9 mesecev super prebavo, velika potreba kot pred in po nosečnosti dvakrat na dan. Nisem bila niti enkrat zaprta ali preveč odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 14:54

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz nisem imela prav nobenih problemov s prebavo - ne ob zanositvi, ne med nosečnostjo in ne po porodu. user posted image  Sem si kar oddahnila, ker mi je tašča vedno govorila, da se po nosečnosti in porodu prebava čisto skvari.user posted image

clock-img

28.11.2008, 15:47

clock-img

srki

pencil-img

9222

Enim se skvari, žal je tako.

clock-img

28.11.2008, 19:59

clock-img

daisyb

pencil-img

419

itak. jaz sem zanosila in zaenkrat (sem v 9 tednu) še nisem imela lih velikih težav s tem. prve tedne sem blča še večkrat na WC kot prej...zadnje dni me je mal matralo..ma nekako še ni hudo...pa čeprav jem tudi sladkarije ipd.

je pa res, da se najbrž prebava počasi upočasni...in nas zapre, haha!

papa

clock-img

28.11.2008, 20:00

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj...ne, ziher nisi noseča, zato k normalno serješuser posted image

clock-img

28.11.2008, 21:41

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

slabo prebavo sem mela šele ko sem bila kakšne 2 meseca noseča..

clock-img

28.11.2008, 21:58

clock-img

moyca

pencil-img

240

jaz nisem mela nikoli v nosečnosti problemov s prebavo.no ja, razen ko sem jedla elevit tablete je blo mal upočasnjeno vse skupaj, a je minilo, ko sem jih nehala jest(itak)user posted image

clock-img

29.11.2008, 11:54

clock-img

felix7

pencil-img

6099

tudi meni se prebava spreminja. Od začetka je bila čisto ok, potem se mi je pojavila zaprtost, zdaj je spet ok. Veliko tekočine in raznolika hrana, pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem