writing-img

velikost košare

clock-img

05.03.2010, 08:45

clock-img

mari1234

pencil-img

84

Pozdravljene!

Še vedno nakupujem voziček user posted image Skoraj sem že izbrala Hartan Racer-ja, zdaj me pa skrbi, da bo košara, ki se vloži v športni del (podoben način kot Hoco, Baby welt)premajhna za recimo 5-mesečnega dojenčka, potem počasi tako zaključimo s košaro, ne user posted image . Ima morda katera izkušnje? Govorim za kombinirano ali mehko košaro, eno izmed teh dveh, ne klasično (pri Hartanu se imenuje trend).
Hvala za pomoč!

clock-img

05.03.2010, 08:55

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ta velika je bila v košari do dopolnjenega 3m ker je bilo potem vrooooče poletje, mali pa nekje do 5m, potem postane košara premajhna... imama pa peg perego pliko p3...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

05.03.2010, 09:00

clock-img

mari1234

pencil-img

84

Hvala za odgovor, krisinaj. Sem pogledala vaš voziček, ampak mislim, da ima večjo košaro kot Hartan, ne? Ravno to me skrbi, da je košara pri Hartanu premajhna (preozka) user posted image

clock-img

05.03.2010, 09:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sem imela nekaj podobnega, naš je bil v košari do 4,5 mesecev, potem pa je hotel gledat ven. ni premajhna!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem