writing-img

ves čas rumenkaste hlačke

clock-img

09.09.2009, 19:05

clock-img

googica

pencil-img

784

moje hlačke zadna dva meseca izgledajo, kot da se po lulanju ne bi brisala.. GROZA. in ko zamenjam perilo, se takoj spet pojavi. ves čas so vlažnw hlačke in nikakor ne razumem kaj bi lahko bilo krivouser posted image . s koncem vročine se je nehalo švicanje in upala sem da mi tudi hlačk nebo potrebno več menjavat vsake par ur..
zanima me, če kaj veste, kaj bi to lahko bilo, gin. mam šele konec septembra, 3 tedne pred rokom..
lp

clock-img

09.09.2009, 19:18

clock-img

Anonimen

In zakaj bi hlačke menjala user posted image
dandanes obstajajo tudi dnevni vložki user posted image
Imaš pač izcedek,nič takega

clock-img

09.09.2009, 19:26

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Če izcedek smrdi, pokliči G.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

09.09.2009, 19:34

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Jaz imam tudi že nekaj časa izcedek uporabljam dnevne mini vložke...me je tudi zelo motilo,sem nosečka prvič,vendar je ginekologinja rekla,da je to normalno,če pa ima čuden vonj in vedno temnejšo barvo pa le k ginekologu...

clock-img

09.09.2009, 20:47

clock-img

kalypso

pencil-img

354

niti ni nujno, da bi izcedek moral smrdet. jaz ga imam že od 20. tedna, rumeno-zelenega, gostega, obilnega. razlog? visok sladkor in posledično je tudi spodaj idealno okolje za razvoj glivic. malo pojamraj pri G, dobila boš verjetno kakšne svečke, po vsej verjetnosti gyno daktarin, jaz jih imam 1x na mesec, vmes pa 1x tedensko Vitagyn C kremo in vsak dan se umivam z VytaGyn peno. Pomaga sicer bolj tako tako, ker dokler se ne rešim visokega sladkorja, bom imela težave, baje bo po porodu boljše. me pa manj srbi in peče po uporabi teh preparatov.

clock-img

10.09.2009, 10:29

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Ne skrbi. V nosečnosti je povečanje izcetka normalno. Dokler ne srbi, pače, je čudnega vonja, barve, ... ni problema. Je teba vzdržat. Po porodu se spet vse normalizira.

Jaz tudi tu in tam uporabljam dnevne vložke, sploh če grem kam za daljši čas. Je pa res, da ginekologi nad njimi niso navdušeni, vsaj moja ne. Jih odsvetuje v nosečnosti, saj se baje izcedek še poveča in je idealno za razvoj glivic.

Tako da svetujem, da svoji ginekologinji rečeš, naj ti predpiše kakšno svečko (canesten recimo) in bo vsaj malo pomagalo.

Lp

clock-img

10.09.2009, 10:40

clock-img

googica

pencil-img

784

no, druge ni kot da ne zgleda lepo. mam že ves čas nosečnosti nekaj težav s kožo, ves čas glivice, malo tu malo tam..
hvala za odgovore :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem