writing-img

vesela

clock-img

18.12.2007, 22:01

clock-img

lenčica

pencil-img

77

parkrat sem bla že spljuvana na tem forumu, ker baje ne vzgajam najbolje svojega otroka. In zato sem še toliko bolj vesela, ker mi je učiteljica mojega prvošolčka na govorilni uri dejala, da je naš fantiček izredno bister, zrel in razgledan otrok - le občasno je preveč razigran,ker vsi otroci nimajo tolk koncentracije, da bi lahko ločili smeh, igro in delo - citirala sem njene besede.

Samo to sem želela povedat, da imam najbrž kakšno zaslugo pri tem tudi jaz.

clock-img

18.12.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lenčica

Samo to sem želela povedat, da imam najbrž kakšno zaslugo pri tem tudi jaz.

Ja, gene.user posted image  

Ne, saj se hecam, saj sploh ne vem, za kaj gre. Ne smeš si vsega tako resno k srcu vzeti, kar tukaj piše. Tukaj si lahko pameten, kaj pa veš, kako je v resnici.

Nekaj je pa res, in to je, da ima fajn učiteljico. Res, da ti tako pohvali otroka, lepo od nje. Kakšna bi pa čisto drugače lahko povedala. A ni res?

clock-img

18.12.2007, 22:10

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Bravo mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Lepo, kar tako naprej :)).

clock-img

18.12.2007, 22:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

da je naš fantiček izredno bister, zrel in razgledan otrok - le občasno je preveč razigran

Vsako leto bo bolj umirjen - čez čas ga boš morala prav priganjat, da gre vsaj ven. Njegova bistrost pa bo ostala in se še nadgrajevala - tako, da bodi vesela.
In tisti, ki grajajo, navadno nimajo svojega praga pometenega.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.12.2007, 22:42

clock-img

natalia

pencil-img

1423

jaz tudi čestitam, čeprav ne vem za kaj so te grajali.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

18.12.2007, 23:31

clock-img

lenčica

pencil-img

77

joj med tem časom, ko sem tole pisala je bil sam v sobi, gledal je hokejsko tekmo in mi napisal cel list (a5 format) v stavkih: Mami in ati sta moja srčka in sončka. Nikoli te ne bom pozabiv. Zato vama pod smreko želim darilo. Dobita ati spodnje hlače mami pa kakšno knigo. srečno novo leto.

clock-img

19.12.2007, 01:13

clock-img

ziva_

pencil-img

106

super, sem vesela zate, da si dobila potrditev, da dobro vzgajas sina. verjamem, da vsaka mama vzgaja otroke, kot misli da je najboljse.
tako se se naprej trudi, saj svojega otroka najboljse poznas

clock-img

19.12.2007, 08:06

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja, lahko je biti pameten tistim, ki imajo pridne mirne otroke. Če imaš pa živahnega, je pa že user posted image . Če preveč zanoriš, jim ni všeč, če si tiho, pa spet kaj misliš (okolica namreč tako reagira). Sem probala sama. No sedaj se je pa obrnilo (svakinji), ima ta drugo punco tudi "navito", pa jamrajo kako je živa. Ja hallo.

Naš ta velik je  tudi živahen (10 let), pa ima na srečo v šoli same take učitelje, ki ga znajo umirit in "pamet" iz njega potegnit. Ko je hodil v vrtec, je pa vzgojiteljica skoz nekaj tupila pa čivkala kako je živ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem