writing-img

vgnezditvena

clock-img

01.07.2008, 20:40

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Pozdravljene!

Prosila bi vas bodoče mamice,da mi katera pove ki je imela vgnezditevo krvavitev kako to izgleda ? Ali če katera kaj ve o tej krvavitvi ?

Namreč meni se je pojavil rjavkast izcedek,ki je trajal tri dni. Bilo ga je zelo malo. Pojavil pa se mi je 8 dni pred menstruacijo.

Hvala

clock-img

01.07.2008, 20:50

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri meni se je pojavila 7 dan po ovulaciji. Šlo je za en sam krvav madež na hlačkah, velik ca. 2 cm. Kolikor vem, ni nujno, da se pojavi pri vsaki ženski. Odvisno je, kam v maternico se zarodek vgnezdi oz. katero mesto "napade". Če je to bolj prekrvavljeni del oz. blizu ali ravno na kakšni večji žili, potem se krvavitev opazi, sicer pa ni nujno da se sploh pojavi.

lp

k.

clock-img

01.07.2008, 20:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

meni se je pojavila 3 dni pred menstruacijo, bil je pa večji krvav flek na dnevnem vložku. zato sem najprej pomislila, da je prišla m., ampak že par dni sva ugotovila, da bova starša!!

srečno!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2008, 05:46

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Meni se je pojavila vgnezditvena krvavitev en teden preden bi mogla dobit user posted image . Ampak to  je bil sam en svetlo rdečo rjav madež na spodnjicah, in ga naslednji dan ni bilo več.

clock-img

02.07.2008, 09:19

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Meni se je pojavila en teden preden bi morala dobiti M, bil je samo krvav flekec na hlačkah.

clock-img

02.07.2008, 10:49

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz je obakrat nisem imela... 1,5m nisem vedela da sem noseča.... no v 2 sem vedela kaj pomeni slabost po mesecu izostanka user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem