writing-img

vgnezditvena krvavitev?

clock-img

05.07.2007, 11:02

clock-img

ninočka1980

pencil-img

21

Pozdravljene, punce!

Kar redno vas prebiram in tako težko čakam na user posted image ...
Pa imam eno vprašanje za vas. Ciklus imam dolg približno 40 dni, zadnjo user posted image  sem imela 1.6., na 24. dan ciklusa(24.6.) pa sem opazila čist rahlo krvavitev, ki se je vlekla 3-4 dni. Bila je svetla, bolj vodena, zmes tudi rjavkasta (nič sveže krvi). kaj menite, bi to lahko bila vgnezditvenna krvavitev, glede na to, da se je vlekla 3-4 dni? Močno upam. Sicer je danes šele 35. dan mojega ciklusa, tako da počakam še vsaj teden dni, pa pol nardim test.
LP, pa čimveč user posted image  vam želim vsem skupaj.
NINOČKA1980

clock-img

05.07.2007, 11:11

clock-img

ninočka1980

pencil-img

21

Ali pa je mogoče prezgodaj, da bi mela vgnezditveno že na 24. dan ciklisa, glede na to, da je moj dolg približno 40 dni?

clock-img

05.07.2007, 14:12

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Možno pa, da je bila ovulacija. Možno je seveda tudi vgnezditvena. Najboljše, da narediš test - vsaj jaz bi ga, ker bi bila naučakana.user posted image user posted image Pa javi!!!

clock-img

05.07.2007, 14:37

clock-img

ninočka1980

pencil-img

21

ampak ovulacijske krvavitve pa še nikoli nisem mela. Pa tri, štiri dni?

clock-img

05.07.2007, 15:53

clock-img

Anonimen

ojla se ena nova se vam zeli pridruzit user posted image
saj pr men je skoraj isto...
s fanto se ze skor eno leto trudima da bi user posted image  pa nic...O naj bi bila med 2.7. in 5.7. pa sem prav te dni cisto mal krvavela. ( ampak samo po spolnimi odnosi), no danes ze ne vec..pa me zanima a je to bilo zaradi O? upam da user posted image  ne bo ta mesec...no to se mi je sedaj prvic naredilo

nikoli ne obupaj,bodi drugim za vzgled user posted image

clock-img

05.07.2007, 16:03

clock-img

a005

pencil-img

2

alo
js sem takoj priletela nazaj k racunalniku, kr sem naenkrat cutla neko pikanje v jajcnikih..al ve katera kja naj to pomeni kr me prav panika grabi, da ja ne bo spet muser posted image
prosimmmmmmm
hvalaaaaa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem