cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vgnezditvena krvavitev

clock-img

04.05.2009, 10:22

clock-img

Anonimen

pozdravcek!
imam vprasanje, koliko casa lahko traja vgnezditvena krvavitev. namrec moja prijateljica se trudi zanosit. menstruacijo naj bi dobila 9.5., vendar že kake 4 dni pomalo krvavi....
ali gre lahko za vgnezditveno krvavitev? kaj bi bilo lahko to drugega?
rsa ima trde, bolece in se ji vecajo...
jao, jaz sem tretjic noseca, bi lahko malo vec vedela. samo takih izkusenj nisem imela.
hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 4.5.2009 10:23:07 >

clock-img

04.05.2009, 10:26

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri meni je bila vgnezd. krvavitev v obliki enkratnega krvavega izcedka, bilo ga je samo za 1 cm flek na sp. hlačah. Dvomim, da bi vgnezditvena krvavitev trajala 4 dni... Držim pesti za tvojo prijateljico. user posted image

clock-img

04.05.2009, 12:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri meni je en mali flekec in čez dva dni spet enako (od šestih zanositev sem samo pri eni imela tole). Mislim, da je Pušenjak enkrat napisal, da je krvavitev lahko tudi močnejša, če se zarodek vgnezdi ravno na kako večjo žilo, vseeno se mi pa 4 dni zdi kar veliko. No, držim pesti! 

clock-img

04.05.2009, 13:16

clock-img

Anonimen

hvala obema...tudi jaz drzim pesti....bo treba pocakat do 9.5.user posted image

clock-img

05.05.2009, 09:40

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

Pri meni je trajala 4 dni. Tak full temen izcedek, ki ni tekel kot menstruacija, ampak kot beli tok, sam pač temne barve.

clock-img

05.05.2009, 09:41

clock-img

Anonimen

evo, tocno to ima!

clock-img

06.05.2009, 09:32

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

v glavnem-jaz sem v nedeljo dobila tudi tak temen izcedek, menstruacijo bi morala dobiti danes in ker je ni bilo, sem naredila test in pokazal se jeuser posted image . imam pa že od nedelje skoz ta temen izcedek, drugih znakov niti nimam, razen malo napetih dojk (to imam pa tudi pred menstruacijo). Tako da predvidevam, da je tisti prvi izcedek res bil vgnezditvena krvavitev. lp

clock-img

09.05.2009, 11:50

clock-img

Anonimen

nic ni bilo...danes je dobila M!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem