cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vlečni drog trail gator

clock-img

05.04.2011, 08:50

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

tole se spravlam, da bi naročila...bi šla kera v kompanijo, pa pošeramo stroške ptt?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120692558679#vi-content

pri nas je cena 118€!

clock-img

05.04.2011, 09:22

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

dej mi tele funte plis preračunaj user posted image ...ga pa že en čas tudi jaz kupujem...Na bolhi pride 90 ojrov.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

05.04.2011, 09:32

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja cena je 37€, ptt pa sicer 28€. še vedno če naročim samo en komad pride cena 65€.
če bi pa več kom naročile bi bli pa ptt stroški zihr manjš - sem pisala temu k prodaja da vidmo kaj bo reku na to

clock-img

05.04.2011, 09:49

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

iz kje si lara? Jz bi naročila, samo, da se mi ne bo treba potem čez celo slovenijo vozit :-))
Pa ravno kupujemo tudi kolo za hčerko, pa me zanima, če mogoče veš, a moram biti v povezavi z trailgatorjem in otroškim kolesom na kaj pozorna? Kolo bo 16"...

clock-img

05.04.2011, 09:54

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jaz bi tudi mogoče zraven naročila, samo če se ne motim, si z Gorenjske ne? Daj prosim še meni sporoči, koliko bi prišlo vse skupaj, pa pol povem.

clock-img

05.04.2011, 09:56

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja iz kranja sem, delam v lj, tko da v tej relaciji ni problema z dostavo.

bom sporočila kok bo potem vse skup, ko mi un tip odgovori.

otroško kolo je lahko do 20 col.

clock-img

05.04.2011, 10:17

clock-img

Oceania

pencil-img

762

Jaz bi se tudi pridružla naročilu (Lj).

clock-img

05.04.2011, 10:20

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

ja iz kranja sem, delam v lj, tko da v tej relaciji ni problema z dostavo.

bom sporočila kok bo potem vse skup, ko mi un tip odgovori.

otroško kolo je lahko do 20 col.

Odlično! Štej me zraven. user posted image

clock-img

05.04.2011, 12:46

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tole pa tudi mene zanima. A tole zadevo lahko torej namontiraš na vsakršno otroško kolo? Tudi na manjše - Ronja je bolj majhna - dobrih 90cm in bo letos tudi dobila svoje prvo kolo, pa me zanima, ali bi bilo tole že uporabno za gor ali ne?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

05.04.2011, 13:15

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja od 12 - 20 col so primerna kolesa

poglej tule http://www.trail-gator.com/questions.htm

clock-img

05.04.2011, 13:29

clock-img

ronja

pencil-img

15289

U, hvala, sem malo preštudirala in ugotovila, da bi potem rabili še tista "flip up" koleščka, ker mala še ni vozila kolesa in čeprav ima po lubiju zelo fajn gene za šport, je verjetno tudi od mene kakega fasala in ni nujno, da bo glih športni genijuser posted image . Tako da bomo začeli s koleščki. No, bova premislila pa sporočim (rabim še posvet s financ ministromuser posted image ). Bi bilo fajn, da bi lahko kolesarila, ko bi bila pa zmatrana, bi se pa priklopila na naju. Je pa odvisno, koliko bomo okoli kolesarili.

Aja, še to: a spodnjega limita pa ni? Mislim - koliko je star otrok, koliko velik in koliko težek - kot rečena, Ronči je bolj na spodnjih mejah...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

05.04.2011, 13:54

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

mislim, da ni omejitve za spodnjo mejo. toliko, da veš da je otrok sposoben sedet gor, da ne bi med vožnjo dol hotla it??!!

drgač pa dobila sem odgovor trgovca...za ceno 24,99 funtov pošlje 5 komadov max. tako na eno pride ptt 5,6€!

tako, da jaz bom zase vzela 2, tri se mi lahko pridružite.

tiste, ki ste zainteresirane 100% prosim, da se mi javite na mail lara_mura@yahoo.com, pa prosim dejte v naslov trail gator, da vas nam zbrisala pomotoma :) če vas bo več k tri, gremo po principu kdor prvi pride :)

bi pa rada tole čimprej naročila, tako, da dejmo rečt do jutri zvečer, da se mi javite, da še dorečemo tehnikalije. bom pa prosila denar v naprej, ker moram tudi jaz plačat v naprej. plačala bom s pay palom, tako, da če bo kaj narobe, da smo zavarovane.

clock-img

05.04.2011, 14:36

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

bi pa rada tole čimprej naročila, tako, da dejmo rečt do jutri zvečer, da se mi javite, da še dorečemo tehnikalije. bom pa prosila denar v naprej, ker moram tudi jaz plačat v naprej. plačala bom s pay palom, tako, da če bo kaj narobe, da smo zavarovane.

jz sem ti že poslala mail, pa glede na to, da sem se tudi tukaj javila med prvimi, me že moraš zraven štet! user posted image

clock-img

05.04.2011, 16:29

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

tole se spravlam, da bi naročila...

Tole napravco sem našel pri enem prodajalcev koles. Mislim da je bila 90eur. Sicer sem jo vzel v roke, nisem pa je montiral (je kar nekaj šraufanja). Na koncu sem se odločil da jo ne vzamem - ker se toliko ne vozimo s kolesom. Če pa se vozite kaj več na izlete s kolesom pa je verjetno uporabno.

clock-img

05.04.2011, 17:25

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jst sm tud poslala mail, upam, da nisem prepozna.

clock-img

05.04.2011, 20:23

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Tole je res ena fajn zadevica, škoda, ker sem ravno kupila, sicer bi se pridružila naročilu, je res ugodno. Pri nas je 110 € po trgovinah, jaz sem ga dobila za 70 rabljenega.
Smo pa ta vikend že sprobali in je super. user posted image  Imamo pa na 18 colskem kolesu. Tamali je ravno začel voziti brez koleščkov, a še ni dovolj stabilen, da bi kar lahko šli na kaj daljšo turo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

05.04.2011, 20:45

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Mi smo ga lansko leto kupili, in ogromno uporabili. Super zadeva. Sedaj zna že sama voziti brez pomožnih koleščkov. Ko smo na cesti, je priklopljena, ko pa smo na mirnem koncu, pa se sama vozi, Štanga pa ni nič moteča.

clock-img

05.04.2011, 21:19

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

uf ste pa zagnane...zaenkrat imam naročil za 12 kosov!!! user posted image

še 3 se najdite, da jih bo 15 :), da bo taprava nizka poštnina :) 3x po 5 kos :)

čakam še do št 15 oz jutri zvečer. zadnje si razdelijo poštnino za zadnjo rundo petih, če jih bo manj kot 5.

upoštevam samo maile na lara_mura@yahoo.com v naslov prosim trail gator!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

un anglež bo na rit padu :P upam, da jih ma tok na lagarju hahaha! user posted image user posted image user posted image user posted image

aja bodo pa rdeče barve vrjetno. neutral da je in za fante in za punce :)

clock-img

05.04.2011, 21:41

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

13!

še 2 rabimo :)

clock-img

05.04.2011, 22:39

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

hmm..ena zmanjšala na 1 kos iz dva, tako da rabimo še vedno 3 :)

clock-img

06.04.2011, 11:18

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

NAROČILO ZAKLJUČENO!

clock-img

07.04.2011, 20:43

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Punce, paše tale drog na 16 colski Schwinn gremlin?

clock-img

13.05.2011, 20:27

clock-img

fedoruco

pencil-img

1

A se še katera zanima, da bi naročil trail gator - lahko se mi javi na mail.

lp

Barbara

clock-img

26.07.2011, 15:37

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

če bo še katera naročala sem zraven!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

18.08.2012, 13:43

clock-img

mojcica1

pencil-img

1

Jaz bi bila tudi zraven pri naročilu. Zanima pa me, ali ste potem naročile in prejele droge? Lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem