writing-img

vneta ritka

clock-img

19.03.2008, 11:16

clock-img

barbas

pencil-img

124

Nevem, ali sem odprla temo na pravi strani, pa bom vseeno povedala naš problem.
Hčerka je stara 2,5 let in že vsaj pol leta brez plenice. Ima pa vsak drug dan vneto ritko. Vsak dan ritko tudi umivamo in zaradi vnetja tudi mažemo z bepantenom. Prosim pomagajte mi z vašimi izkušnjami.

clock-img

19.03.2008, 11:29

clock-img

lelčy

pencil-img

336

naša je 2,5 letnica je tudi dolgo že brez plenice in imamo enako teževo, da ima večkrat vneto ritko.jaz ji mažem ali z niveino kremo ali pa z afroditino zaščitno kremo. oboje nam pomaga.

clock-img

19.03.2008, 11:56

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

V dm-u se dobi cinkova krema, taka zelena okrogla embalaža, krema je zakon za plenične izpuščaje, takoj se pozdravijo. Vem da, pri tebi ni problem plenični izpuščaj, ampak ker krema ni draga, mislim da je pametno probati, če tudi vam pomaga.

Pozdravček

clock-img

19.03.2008, 17:38

clock-img

tinas

pencil-img

409

mogoče ima pa gljivice (zelo rdeče). poskusi z canesten mazilom. ga dobiš v lekarni brez recepta. nam se vsake toliko pojavijo (vem, da so, ko nam bepanthen ne pomaga) in je ritka zelo rdeča. s canestenom pa 2x namažem in je takoj boljše.

clock-img

31.03.2008, 11:35

clock-img

barbas

pencil-img

124

hvala za pomoč,
glivice po mojem niso, ker drugače nebi pomagala nobena druga krema
drugače sem pa kupila v lekarni eno kremo na m... ki nam je pa takoj pomagala. v eni noči se je ritka pozdravila

clock-img

05.04.2008, 14:59

clock-img

barbas

pencil-img

124

no sem pogledala kako se imenuje
MUSTELA

clock-img

05.04.2008, 16:54

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Ravno včeraj sem bila s hčerko pri alergologinji,ki mi je predlagala baker-cink kremo za nego vnetij na koži.In povdarila je,da je super tudi za ritko.
V lekarni se jih dobi kar nekaj različnih firm,ki imajo te kreme cu-zn.Midve imava od A derma.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem