writing-img

vneti učki

clock-img

15.02.2009, 18:49

clock-img

dodl

pencil-img

2

vnetje očk  moja mala je stara 22 mesecev pa še zdaj ima vnete očke vse od rojstva. kaj naj storim l.p

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:08:41 >

clock-img

15.02.2009, 18:54

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:09:11 >

clock-img

15.02.2009, 19:33

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

22 mesecev?!?! Napaka, predvidevam.

Predvidevam da 22 dniuser posted image  V glavnem, če jo dojiš ji stisni v oko svoje mleko, je najboljši antibiotik za vnete očke

Če pa ne, bo pa treba do dr. da ti da Tobrex ali pa Bivacyn

clock-img

15.02.2009, 19:35

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše. Baje

clock-img

15.02.2009, 20:18

clock-img

benika

pencil-img

7793

Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše.

Ja, meni je isto rekla pediatrinja.

A pa si sigurna, da ima vnete učke? Ker gnojček lahko teče ven tudi zaradi zamašenih solzevodov. Špizkusi jih masirat, pa boš videla, če bo kaj bolje.

V nasprotnem primeru pa vam ne uide Tobrex.

clock-img

15.02.2009, 22:27

clock-img

oro

pencil-img

95

Pri nas so se vnetja začela pri 8h mesecih in v zadnje pol leta imamo 5. vnete učke!!! Vsakič so mi dali Tobrex ali nazadnje Ciloxan - vedno pozdravi, vendar se nam po enem tednu ponovi.

Pravijo da ima verjetno zamašene solzevode -  na čiščenje greš na kliniko, menda ful zoprna zadeva, ampak ker traja vsaj 2 meseca da prideš na vrsto, gremo jutri spet k okolistu, ki ji bo vzel bris... kaj pa je to pa pojma nimam - bomo videli jutri.

Glede kamilic so tudi meni vsi vedno rekli, da zapacajo!

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:08:56 >

clock-img

17.02.2009, 08:46

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Pri moji sestri je fantek imel eno oko vneto od rojstva pa do 7 meseca. Pa je skoz hodila k pediatru zaradi tega. No, pol je pa kar čez noč izginilo in ni imel več vnetih user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem