writing-img

vnetje in zanositev

clock-img

27.09.2005, 19:10

clock-img

Anonimen

Prosim, če bi mi katera vedela odgovoriti. S partnerjem se že tri mesece trudiva zauser posted image , pa nič. Pred nekaj dnevi sem bila pri ginekologu, ki mi je predpisal vaginatorije BETADINE, ker imam (spet) neko vnetje. Zdaj pa imam menda ravno ovulacijo in mi je škoda spet en mesec zapraviti zaradi teh svečk oz. vaginatorijev, ki jih moram vsak večer uporabljati 14 dni. Ali katera ve, če to kaj škodi zarodku, v primeru, da bi zanosila? Ginekolog mi je rekel, da naj počakam, ker potem v nosečnosti težje pozdravijo vnetja, nič pa ni omenil, da bi kaj škodilo to zdravilo.

clock-img

27.09.2005, 19:51

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Najboljš, da prebereš navodila - ponavadi not kej piše, če ni za nosečnice.

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

02.10.2005, 12:07

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

v navodilih piše, da lahko škodi zarodku oz. otroku in da naj se o tem posvetuje z zdravnikom

clock-img

02.10.2005, 17:46

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

Jaz sem tudi uporabljala to zdravilo, pa baje da je ful blago, če pa kaj res kaj škodi pri nosečnosti pa ne vem.

< Sporočilo je popravil Metka Červek -- 2.10.2005 17:48:18 >

clock-img

05.10.2005, 11:02

clock-img

sončnica

pencil-img

36

Jaz sem fasala vnetje tik pred porodom in ni bilo kaj fino. Da ne omenim raztrganin porodne poti, ki mi jih je G na zadnjem pregledu napovedala, če se vnetje ne pozdravi do poroda. Dobila sem svečke, ki pa so povzročile razpok mehurja.

Priporočam ti da počakaš, ker te zadeve v nosčnosti niso niti malo prijetne in če pomisliš še na zdravje otročička. Saj si vsak želi zdrav naraščaj kajne? In kaj je to v primerjavi z enim mesecem čakanja?

clock-img

06.10.2005, 12:18

clock-img

tejča

pencil-img

74

Mene pa nekaj zanima. Zdaj sem imela plodne dneve in smo pridno delali na user posted image , vendar sem imela rahlo vnetje (prehlad). Samo rahel izcedek. Ali to lahko vpliva na zanositev??? user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

06.10.2005, 12:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Vsaka stvar lahko vpliva na zanositev. Al pa ne.

clock-img

06.10.2005, 14:32

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

Mislim, da to ne vpliva na zanositev. Lahko, da si imela samo malo močnejši "beli tok" oz izcedek zaradi ovulacije. držim pesti, da se je prijelo! Cao

clock-img

06.10.2005, 15:01

clock-img

tejča

pencil-img

74

MetkaR hvala ti, upam, da bo res uspelo, čeprav nimam nobenih znakov. Mogoče je pa še prehitro?? user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

06.10.2005, 15:17

clock-img

MetkaR

pencil-img

18

Verjetno je res še prehitro. V prvih štirinajstih dneh pa res ne moreš imeti ne vem koliko znakov. Sicer jaz še tudi nimam nobenih izkušenj (se pa dela ne tem), vendar je baje prvi znak sprememba v prsih - baje da dobiš temnejše in večje bradavičke. To bi naj baje bil najpogostejši prvi znak. Tudi jaz upam, da ga bom kmalu zagledala ali kaj podonega (ampak zame ta mesec ne bo nič - smrk)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem