writing-img

vnetje nožnice

clock-img

03.08.2007, 17:00

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Mene zanima, če vnetje nožnice kaj vpliva na zanositev. Imam namreč od user posted image  povečan nožnični izcedek, in vmes se najdejo kakšne rumene grudice. Drugač me nič ne srbi ali peče od spodi. H ginekologinji ne morem, ker me je že 2 krat nadrla in rekla, da moram počakat do konca novembra ko imam obvezen pregled ki je na 3 leta. Kaj naj naredim. Grem do osebnega zdravnika in mu to povem?

Sandra

clock-img

03.08.2007, 17:08

clock-img

pika30

pencil-img

1150

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo!

Mene zanima, če vnetje nožnice kaj vpliva na zanositev. Imam namreč od user posted image  povečan nožnični izcedek, in vmes se najdejo kakšne rumene grudice. Drugač me nič ne srbi ali peče od spodi. H ginekologinji ne morem, ker me je že 2 krat nadrla in rekla, da moram počakat do konca novembra ko imam obvezen pregled ki je na 3 leta. Kaj naj naredim. Grem do osebnega zdravnika in mu to povem?

Sandra

Kaj za  enga user posted image  imaš ginekologinjo?Če gre za vnetje,kar v tvojem primeru gre, te mora G sprejeti in dati ustrezen antibiotik ali svečke.
A ti moreš pa do novembra čakat da se razvijejo orng glivice,pol te bo pa pogledala. user posted image  Jaz bi G takoj zamenjala.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

03.08.2007, 17:15

clock-img

zorica

pencil-img

770

ZAMENJAJ GINEKOLOGA TAKOJ

clock-img

03.08.2007, 17:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ne se hecat. Zamenjaj ginekologa takoj. Tu se ni za hecat res.

clock-img

03.08.2007, 18:11

clock-img

mukla

pencil-img

76

Če bi men G to rekla, bi ji povedala svoje, pol pa povedala, da sva zaključle. Halo???? Zamenjaj G TAKOJ!!!! Sej ni edini na tem planetu!

clock-img

03.08.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

To je pa že absurd. Kako so lahko taki ljudje sploh zdravniki? Groza. Poišči si novega ginekologa, čimprej, ko boš imela dogovorjen datum, pa pojdi po karton k stari G in jo pošlji nekam. Še vseeno boš verjetno kje drugje na vrsti kot pa tam.
Aja, pojdi nujno k svojemu splošnemu zdravniku in mu povej, kaj je,,..... on ti bo dal zdravila in ti mogoče napisal celo napotnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem