writing-img

vodni športi

clock-img

15.07.2014, 08:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Kako se uradno reče tisti deski na kateri stojiš in potem z veslom veslaš? Se da kje na slo. obali to najet? Je katera že poskusila?

Drugače pa čisto tako mimogrede katere vodne športe imate rade?

clock-img

15.07.2014, 08:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mislis paddle boarding oz stand up paddle?

https://www.google.ae/search?q=paddling&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ftDEU6-8B8OJ4gT1pIHIBQ&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=922#q=paddle%20boarding&revid=223460225&tbm=isch&imgdii=_

GOOGLE ti vrze ven kje, ce vtipkas npr stand up paddle slovenia

Vodni sporti niso zame, razen da se s colnom zapeljem od enga zalivcka do drugegauser posted image , al pa polezavanje na plazi.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.7.2014 9:01:38 >

clock-img

15.07.2014, 10:04

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ja hvala to sem iskala. Zadnjič sem eno puco gledala. Izgleda ful fino in bi rada poskusila.

clock-img

16.07.2014, 23:09

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Samo plavanje.

Mogoče še velikega napihljivega delfina. Skobacanje na njega šteje med adrenalinsko zabavne športe.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

16.07.2014, 23:47

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Vodni sporti niso zame, razen da se s colnom zapeljem od enga zalivcka do drugegauser posted image , al pa polezavanje na plazi.

nekak tu semuser posted image plus par osvežilnih skokov v vodo user posted image

clock-img

17.07.2014, 15:26

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Supanje. Me mika letos probat, sploh za stranske trebušne je to pravi strup :-) In ja, tudi s tem se da zapeljati do samotnega zalivčka ali kako že :-)

Si bom pa nabavila letos končno spet plavutke, zdaj ko je moja rodna doba v zatonu in je malo več časa zame... :-)

clock-img

17.07.2014, 16:36

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

nekak tu semuser posted image plus par osvežilnih skokov v vodo user posted image

Bombica ali na noge? user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.7.2014 16:37:08 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

17.07.2014, 20:25

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Supanje. Me mika letos probat, sploh za stranske trebušne je to pravi strup :-) In ja, tudi s tem se da zapeljati do samotnega zalivčka ali kako že :-)

Si bom pa nabavila letos končno spet plavutke, zdaj ko je moja rodna doba v zatonu in je malo več časa zame... :-)

Jst sem si jih tud letos. In sem (bom še) vsak drugi dan plavala najmanj pol ure. Sem cisto ven padla iz plavanja, sploh pa s plavutkami, je kar trening.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem