writing-img

volnena odeja

clock-img

27.11.2006, 20:09

clock-img

manca79

pencil-img

194

Pozdravljene,

Prosim za kak nasvet, kje bi lahko kupila volneno odejico za v voziček za otročka pokriti? Povsod videvam samo odeje iz poliestra.
Vsak nasvet bo dobrodošel.

lp
M.

clock-img

27.11.2006, 20:40

clock-img

alfa

pencil-img

153

štrikat punca, štrikat...se hecam, ker nimam pojma
vprašaj pletenine Ros
lp

clock-img

27.11.2006, 23:11

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz sem jo sama skvačkala  tako debelo, bež barve,  ravno zato  ker jih nisem nikjer našla za kupit.

Jaz žal nimam časa, drugače bi ti jo skvačkala, štrikat pa ne znam tako hitro user posted image . Najboljše, da najdeš kakšno žensko, ki se ša ukvarja s štrikarijo.

clock-img

28.11.2006, 07:28

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Bombažne ( ročno delo ) prodajajo v Pisani sobi v Škofji loki. Če te zanima, ti jo naštrikam. Javi se privat.

Lp,

Klavdija

clock-img

28.11.2006, 22:22

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Če boš kaj v Ljubljani, pojdi pogledat v City park v trgovino, kjer imajo stvari ta dom in gospodinjstvo. Mislim, da je Tisočidar ali nekaj podobnega. Nasproti blagajn. Sem ob vselitvi dobila odejo iz mešanice volne in alpake. Super toplo.

clock-img

28.11.2006, 22:42

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Imajo jih v trgovini Tisoč in en dar ali pa v Pikapolonici. Stane pa okoli 2600 SIT. V Tisoc in en dar imajo tudi vecje - ne te cisto ta majhne za v vozicek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem