writing-img

voziček Bebe Confort Loola Up

clock-img

27.11.2009, 08:52

clock-img

bellissima

pencil-img

45

Jaz bom diplomirala na teh vozičkih, sem že prou zmešana. Me pa zanima če je katera že videla v živo ta voziček, oz. še bolje če ga tudi sama uporablja. http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_loola_up.htm
Jaz ga v naših trgovinah nisem zasledila. Od BC imajo pri nas samo trikolsnike. Meni pa je ta všeč, ker je po podatkih lahek, se enostavno zloži in ima ročaj čez celo (da niso samo dve "špici" kot pri PP), in ga je menda lahko upravljati tudi z eno roko. No v glavnem, meni je všeč, bi pa rada slišala kakšno mnenje, če je res tako fajn.user posted image
Hvala za pomoč.

clock-img

27.11.2009, 09:01

clock-img

silvy

pencil-img

174

Ja, moja kolegica ga ima in je full lep štirikolesnik. Ima umazano belega. V Trstu jih lahko vidiš tudi razstavljene. Ona ga je kupila v Monfalconu-bistveno ceneje.
Prekliči malo trgovine po Trstu (LA CICOGNA, IL CUBO, IO BIMBO, CHIP&CHOP) in v Monfalconu (IO BIMBO, TUTTO PER IL BAMBINO, MAMMA BABY) in povprašaj kdo od teh ga dobavlja. Številke dobiš na netu.

clock-img

27.11.2009, 09:04

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Voziček sem videla na morju pri enih hotelskih gostih - zdel se mi je OK, sami pa nimamo izkušenj s tem vozičkom. Drugače pa ima vozičke Loola Up trgovina Turbo Limač (sedaj se imenujejo Turbo malček). Trgovina je pa v centru Supernova v Ljubljani na Rudniku.

clock-img

27.11.2009, 10:55

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Jza sem imela Bebe Confort Loola in smo bili zelo zadovoljni, tako da ti ga priporočam. Razlika med Loola in Loola Up je samo v ročaju. Jaz sem ga kupila v Io Bimbo v Trstu, v Monfalconu pa imajo večjo izbiro.

www.iobimbo.it

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

27.11.2009, 13:43

clock-img

bellissima

pencil-img

45

Thaiss, bi te še nekaj vprašala, ker imaš z njim izkušnje. Glede na to, da ima manjša kolesa v primerjavi s trikolesniki, kako se pa obnese če voziš po makadamu oz. po terenu, ki ni ravno nov asfalt (ne mislim se vozit ravno po njivah, ampak na asfaltu tudi najbrž ne bom vedno)? Zloži pa se enostavno, ane?

Hvala za odgovor.user posted image

clock-img

27.11.2009, 17:01

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

kej dosti po makadamu sicer nismo vozili, ampak npr. na koprskem parkigu (če se ne motim si iz obale) gre, pa okoli izolskega svetilnika tudi. jaz nisem imela večjih težav po šudru.

zložiš ga pa res enostavno, zasede malo prostora, jaz sem ga komot dala v micro

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

02.12.2009, 21:53

clock-img

Šoni

pencil-img

199

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jza sem imela Bebe Confort Loola in smo bili zelo zadovoljni, tako da ti ga priporočam.

< Sporočilo je popravil Šoni -- 2.12.2009 21:56:52 >

clock-img

02.12.2009, 21:57

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Se podpišem pod post..

Mi smo se vozili po konkretnem makedamu in nismo imeli nikakršnih problemov.

LP, Šoni

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem