cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček quinny

clock-img

28.12.2004, 16:35

clock-img

pikica24

pencil-img

46

ojla

ali morda katera ve kje v celovcu se nahaja trgovina schmid baje ima zastopstvo za quinny, ker sva se odločila za ta voziček.

pa še to a katera ve kje bi bile kakšne akcije za quinny free style comfort 3xl

clock-img

28.12.2004, 19:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Najbolj si boš pomagala z iskalnikom- o tem je bilo napisanega ogromno:)

clock-img

28.12.2004, 23:13

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Poglej zemljevid na njegovi strani

http://www.schmid-baby.at/

Dobra odločitev

:sloncek:

clock-img

29.12.2004, 10:03

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Majo pa sedaj še trgovino v centru mesta.

Ampak za Quinny se splača vprašat tudi v Infantinu v Kranju se da dobit precej ugodno. Ko smo mi našega kupovali (Freestyle 4xl) smo ga v Kranju dobili ceneje kot v Celovcu.

lp

clock-img

29.12.2004, 11:29

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

kako pa je v baby centru v ljubljani (btc)? mislim za comforta 3xl...sem šla zadnjič mimo in sem vidla na veliko napisano , da imajo popust na nekatere modele quinnijev in še enih...veste kaj o tem?

clock-img

29.12.2004, 22:55

clock-img

pikica24

pencil-img

46

ja sva bila tudi v kranju tam je cena 104.000 ampak bi dala 15% popusta tak da bi bil okoli 88.000 sit
u ljubljani je pa cena 108.000 brez popusta.v novem mestu pa je 85.000 na gotovino.
ampak nikjer nimajo pež barve tak da sva šla dons v avstrijo schmidu in ga tam naročla je pa dva meseca za počkat:zmeden:
baje d gredo ful u promet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem