cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček v toysu

clock-img

14.11.2005, 20:16

clock-img

via_2

pencil-img

96

Pozdravljene,
zanima me, a je bila katera zadnje čase v toysu in v katerem ter kako je z zalogo vozičkov.
Na njihovi internet strani (http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&kat1=BABIES+%22R%22+US&kat2=Kinderwagen&PHPSESSID=0cf36700540baf7c30ab816385c40050) jih je nekam malo pa me zanima, ali je dejanska ponudba v trgovini večja (da ne hodimo zastonj).
Vnaprej hvala za vsako informacijo!

clock-img

14.11.2005, 21:02

clock-img

Andra

pencil-img

825

Modelov imajo razstavljenih veliko, ni pa nujno, da so vsi na zalogi.

clock-img

14.11.2005, 21:09

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

teden dni nazaj so jih mel full. Gotovo 30 če ne več. Dve vrdti pa še na tleh gotovo ene 10.

Kokr jaz vem so vsi raztavleni na zalogi(drugač ti pa dajo raztavljen model) sam ne vem če kaj ceneje

clock-img

15.11.2005, 10:40

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Ko sem bila jaz gor, niso imeli vseh razstavljenih na zalogi, vendar tistega, ki sem si ga zamislila je biluser posted image user posted image . Hvala bogu!

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

15.11.2005, 13:24

clock-img

bobika

pencil-img

1470

V soboto so imeli kr precej vozičkov na razpolago. Na netu pa nimajo vseh, ker tudi tistega, ki sva ga midva kupila ni.
V začetku oktbra pa jih niso imeli nič. Sem verjetno ravno taki čas naletela in sem takrat bila full razočarana.
Bila pa sem v Grazu. Se mi je zdelo, da so jih v soboto full prodajali. Same nosečnice s svojimi user posted image , so vozile vozičke ven user posted image .
Veliko jih imajo tudi v kiki in Lutzu

clock-img

29.11.2005, 12:35

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Pozdravljene punce!
Mene pa zanima ali je razlika v ceni vozičkov takšna, da se splača v Toys-a? Nisem še sploh bila tam in niti ne vem, kje je. Mislim, da nekje v Grazu!?
Meni so všeč sicer modeli ABC Design, ali te tud držijo tam?
Hvala vam že v naprej!
Lp.

clock-img

30.11.2005, 19:56

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Jaz sem bila v Celovcu v Toysu in moram reči, da se mi je zeeloo splačalo iti gor po voziček. Jaz sem ga sicer videla na njihovi spletni strani in tudi ceno, zato sva ga šla tudi iskati. Imam Hauckov trikolesnik, ki nama je bil obema najbolj kul, cena v Sloveniji je bila za gol voziček 40 000sit, v Avstrijio je bil cca 16 000sit (65 evrov).Mislim da ti to vse pove. Gre za točno isti voziček z isto opremo.
Imajo pa tudi (imeli so) ABCje sam se ne spomnem kakšne so bile cene.
LP 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

17.01.2006, 17:05

clock-img

McBobo

pencil-img

1

A je kdo videl v Celovcu v Toysu kake ABC trikolesne vozičke za dvojčke in koliko stanejo? Kje je točno Toys v Celovcu? A kje v industrijski coni? Verjetno bom šel jutri pogledat gor. A imajo tudi na bančne kartice in Eurocard da ne grem zdaj eurov kupovat?

clock-img

17.01.2006, 17:09

clock-img

Anonimen

Ja, res se ful izplača. Moj je bil tudi v Avstriji več kot pol manj kot pri nas. Pa ponavadi jih je kar nekaj, tako da se kar da na licu mesta odločit. Vsaj jaz sem se.

clock-img

17.01.2006, 17:09

clock-img

Anonimen

McBobo, za kartice na žalost ne vem. Upam, da katera ve.

clock-img

17.01.2006, 17:30

clock-img

Andra

pencil-img

825

V Toysu jemljejo vse kartice.
Vem kaer jaz vedno plačujem z njimi, saj nimam nikoli gotovine s seboj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem