writing-img

vprašanje

clock-img

07.01.2007, 20:43

clock-img

nejčica1

pencil-img

14

Zadnjo user posted image  sem imela 14.12. danes pa sem dobila rjavo-roza izcedek, ali mogoče katera zna pomagati(ali je to ovulacijski izcedek ali mogoče vgnezditveni...)Mogoče je kaj drugega?user posted image Upam da mi zna katera kaj pomagatiuser posted image user posted image

clock-img

07.01.2007, 20:57

clock-img

zorica

pencil-img

770

Glede na to da si imela zadnjo M dva dni po moji, vem da v času ko bi lahko dobila nezaželjeno user posted image , tako da po mojih izkušnjah gre za izcedek, ki se lahko pojavi dan, dva pred user posted image .Žal user posted image tako je povečini tudi pri meni.

clock-img

07.01.2007, 21:03

clock-img

nejčica1

pencil-img

14

Nič ne bom user posted image  ampak bom počakala,da vidim al dobim user posted image  al ne.Seveda upam na user posted image  user posted image . user posted image  

clock-img

07.01.2007, 23:12

clock-img

katipi

pencil-img

937

Držim pesti za user posted image user posted image ! Če pa ni ta mesec, bo pa prej ali slej! Javi!

clock-img

08.01.2007, 18:10

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Jaz sem prejšnji mesec bila prepričana, da sem imela vgnezditveno, ker sem pač tako želela verjeti, vendar se je potem prelevila v navadno teto user posted image  in ko sem še enkrat trezno prebirala o vgnezditveni krvavitvi ugotovila, da sem malo zignorirala podatek, da je vgenzditvena krvavitev sila sila redka user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem