cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje

clock-img

12.01.2007, 10:21

clock-img

Anonimen

Mene pa nekaj zanima. S fantom si želiva otroka, zato sem tudi prenehala z jemanjem kt. Takoj po njih sem dobila user posted image , pa me zanima, v kolkšnem času lahko zanosim.Aja, pa še to.Jemljem že Tifol.Hvala vam za odgovore.
MAYA

clock-img

12.01.2007, 10:24

clock-img

total

pencil-img

4453

3 meseca naj bi počakala po prenehanju tabletk..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

12.01.2007, 10:24

clock-img

činča

pencil-img

24

jaz jih nisem jedla eno leto,mislim pa da je 6 mesecev dovolj

clock-img

12.01.2007, 10:27

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Ja men je rekel ginekolog, da to ni nič narobe če zanosiš takoj po prekinitvni tablet, pa tud na razvoj ploda ne vpliva.Kdaj pa ste navadno po prekinitvi tablet zanosile?

clock-img

12.01.2007, 12:18

clock-img

činča

pencil-img

24

eno leto nisem jemala,pa še celo leto sma se mantrala da zanosim,tak da je trajalo 2 leti da sem zanosila.Ampak to je odvisno od vsakega posebej.

clock-img

12.01.2007, 16:05

clock-img

vanč

pencil-img

194

Jst sem zanosila takoj,prvi mesec po prenehanju jemanja tabletk. Vse je bilo v najlepšem redu. Sicer sem takrat imela informacijo, da bi bilo dobro počakati vsaj dve menstruaciji. Tako, da po mojem nič sekirat.

vanč

clock-img

12.01.2007, 17:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz sem še pred prenehanjem KT vprašala g, če moram počakati 3mesece preden zanosim- in je rekla, da NE. Tako smo nehali s KT in takoj zanosili. Ko sem izvedela, da sem noseča, sem začela s Tifolom, in sicer do 3h mesecev po zanositvi. Če Tifol jemlješ prej, ni panike (četudi več kot 3 mesece- odvečne snovi se same izlločijo).
Pa upam, da čimprej ugledate user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem