writing-img

vprašanje

clock-img

30.05.2007, 20:18

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

dan,z mojim dragim se že nekaj časa odločava za user posted image , zanima pa me, ker namreč jem cilest tabletke in bi jih samo še ta mesec do konca če bi bilo lahko kaj ful narobe če bi zanosila že mesec po opustitvi tablet-čeprav vem da je zato zelo malo možnosti pa me vseeno zanima, ker pravijo, da ni dobro vsaj kakšne tri mesce še...
lp.user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

30.05.2007, 20:22

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ni nič narobe, če zanosiš takoj prvi mesec. Iz prve roke - moja sestra je zanosila takoj naslednji mesec in je sedaj ponosna mamica 2 leti in pol starega sinčka.

Tako da veselo na delo in upam, da bo uspeh čimprej tu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

30.05.2007, 20:24

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

hvala,držim pesti tudi zate!user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

31.05.2007, 06:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem jemala tabletke Cilest in sem zanosila po 2 mesecih od zadnje tabletke. Žal pa nosečnost ni trajala dolgo, samo 10 tednov, ker sem imela ss.Drugač pa tabletke ne škodijo, in naj bi se že po enem mesecu izločile vse sestavine tablet. Tabletke so samo hormoni, ki jih ima žensko telo, nič drugega.

Tinkara

clock-img

31.05.2007, 07:50

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

Jaz sem prvič zanosila po 3 mesecih jemanja tabletk. Moga g je rekla da nekje po 3 mesecih. Se mi je pa lani zgodilo - da sem zaradi zdravja prenehala s tabletki in sem takoj zanosila - prvi mesec in potem sem ga tud izgubila po 14 dnevih ko mi je je test pokazal user posted image user posted image .

A je tuki katera, ki je zanosila kljub tabletkom? Seveda rednim jemanjem?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem