writing-img

vprašanje

clock-img

04.02.2005, 10:42

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Kdaj se vam je začelo pojavljati to, da otrok ni mogel več tako silovito brcati, ampak se vam je bolj upiral v trebuh? Kot da ne bi imel več toliko prostora?

Lp, Ksenja 31 5/7:metulj:

clock-img

04.02.2005, 11:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Sicer sem že malo pozabila, ampak mislim da tam nekje okoli 35 tedna.

clock-img

04.02.2005, 11:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mogoce se to naredi bolj proti koncu nosecnosti..prej zelo tezko,razen ce dete ni veliko :)...pomirijo se pa ponavadi tudi cisto proti koncu,ko se trenuh spusti...pa vendar to ni pravilo...

papa

clock-img

04.02.2005, 14:39

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaz sem :nosecka: 33 t 2 dni in mogoce kaksen teden opazam, da ne brca vec toliko, ampak se mi premika po trebuhu. Vidim eno veliko bulo, ki malo potuje sem in tja:)-:)-:)-:)- (to je verjetno v genih, oba z možem rada potujeva:):))

lp

Sončnica in:duda:

clock-img

04.02.2005, 20:56

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Oj!

Jaz tako čutim že nekaj časa, se tamauček prav nasloni in tisti del trebuščka kar otrdi in pol ga pobožam in se umakne, skrije, potuhne. 9nebesa Ampak ker jaz otročka nosim bolj notri, me zna kar pošteno brcnit v kak notranji organ ali pa rebra (desno stran) :zmeden: se mi zdi, da mi jih kar premakne na vn ali pa navzgor. Nič kaj prijetno, včasih kar zelo boleče. No, pa sej bo kmalu konec...samo še 45 dni! :)- Mi že veselo odštevamo, ker že komaj čakamo. :love:

Lp;
P 9nebesa 33t (samo še 45 dni!)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem