writing-img

vprašanje

clock-img

23.02.2006, 10:31

clock-img

Anonimen

Najprej en lep pozdrav usem skupaj. Imam samo eno uprašanje, kar se tiče zaostanku M. Namreč, ta mesec bi jo morala dobit 21.2.,pa je še vedno nimam,čeprav je vedno čist točna. Zanima me samo če mogoče jemanje antibiotikov - 5 dni sem jih jemala- lahko tudi upliva na zaostanek M? Namreč usi tisti znaki ( napihnjen trebuh, boleča prsa,...) ki so značilni nekaj dni pred  M, sem jih dobila 21.2., torej na ta dan k bi M že morala dobit. A je imela že katera podobno situacijo z antibiotiki in M?

Hvala za odgovore!

clock-img

23.02.2006, 10:34

clock-img

total

pencil-img

4453

Pa maš kakšno zaščito,ker antibiotik lahko zmanjša kontracepcijo,lahko si noseča lahko pa ne,naredi test pa boš vidla.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

23.02.2006, 10:37

clock-img

Reza

pencil-img

70

Zakaj pa si jemala antibiotike? Bolezen? Lahko ti zamuja zaradi nje, ker je organizem oslabljen. Da se prepričaš, je najbolje narditi test - poskusi.

clock-img

23.02.2006, 10:47

clock-img

taja24

pencil-img

204

antibiotike sm jemala zaradi manjšega prehlada. zaščite pa nimam nobene. bomo vidl kaj bo, bom počakala še nekaj dni, ker zneki so šele zdaj za M, čeprau mal pozn.

clock-img

24.02.2006, 23:03

clock-img

Anonimen

LP

Javlam da M še vedno od nikoder, znaki še vedno isti, testa se pa še kr ne upam nardit. samo še vedno se mi ni nobena javla, če je imela katera že zamujanje M zarad antibiotikov?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem