cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje

clock-img

12.06.2006, 17:26

clock-img

Anonimen

Zivjo,dajte mi nekaj povedat....a bi se kljub nenehnim prepirom,zaljivkami,itd.

se vedno obdrzale odnos oz. bi ostali s partnerjem....ceprav sploh ne vem ce me kaj ceni,cesem zanj tecna "carovnica"? poleg tega imava 9mescev starega sinka,...ne vem kaj naj,ali grem ali ostanem,...noce se niti pogovarjat,niti poskusit izboljšat odnos...ne vem,...ima kdo kaj podobnega??
lepo prosim...
lp

clock-img

12.06.2006, 17:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.06.2006, 21:08

clock-img

Babaloo

pencil-img

141

A sta že prej imela tak odnos, ali se je začelo s prihodom otroka? Nekateri moški se pač počutijo zapostavljene, ko pride otrok in se enostavno ne znajdejo. Pač reagirajo na različne načine.
Lepo mu povej, da se on do tebe ne bo tako obnašal, če se pa ne misli spremeniti, pa lahko gre.
Dete je še malo in prvo leto je najhujše za oba partnerja.

clock-img

12.06.2006, 21:21

clock-img

Anonimen

Jaz bi ga že pri besedi "čarovnica" odčarala od vseh čarov zakonskega moža user posted image  user posted image .

Kaj boš ti naredila, je pa to odvisno od tvoje tolerance in tvojih vrednot.

clock-img

12.06.2006, 23:07

clock-img

Anonimen

čarovnica je ena lepših besed ki jih meni podari moj možek,ostale pa so.krava,****,kuzla...pa sem vseeno še vedno tukaj in vstrajam-le ne vem zakaj.zdaj sem jaz še njemu začela isto govorit-kaj češ.mogoče i meni kdaj pride pa spokam z otrokom

clock-img

12.06.2006, 23:21

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz bi sla.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

12.06.2006, 23:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čarovnica je ena lepših besed ki jih meni podari moj možek,ostale pa so.krava,****,kuzla...pa sem vseeno še vedno tukaj in vstrajam-le ne vem zakaj.zdaj sem jaz še njemu začela isto govorit-kaj češ.mogoče i meni kdaj pride pa spokam z otrokom

Ti se hecaš, ne?user posted image

Kakšen besedni zaklad bo imel še tvoj otrokuser posted image  Ima namreč krasna inštruktorja.

Nimam besed. Ne zate, ne zanj.

clock-img

12.06.2006, 23:24

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Smili se mi otrok, ki vaju posluša. Kmalu bo dojel, kaj to pomeni, brez skrbi. Žalostno. Pojdita narazen že zaradi otročka. Jaz bi ravnala tako.

clock-img

13.06.2006, 06:56

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz bi sla.

Jaz bi tud šel ( na pir ali dva ....sej ne, no. na tri )......
A ne pomaga ne pogovor, ne ignoranca, ne nič? skoraj težko verjamem .... poskusi oboje še enkrat.

clock-img

13.06.2006, 07:37

clock-img

vanilija

pencil-img

28

Sprašuješ ce, če te ceni user posted image  Saj se hecaš, a ne?

clock-img

13.06.2006, 08:12

clock-img

Anonimen

O tem ne bom.. ker toleni ravno primer za mene..

Ko pa smo ze ravno pri vprasanjih mam pa se jaz eno vprasanje..

Kje se nastavi tale znakec da se potem ve, ali si puncka ali si fantek user posted image

clock-img

13.06.2006, 08:14

clock-img

Anonimen

OOO.. sem ze nasel... fino..

No zdej veste, da sem fantek.. user posted image user posted image

clock-img

13.06.2006, 08:22

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

O ,moj bog!!!!!!!!!!! Pol pa še samo reči ,da otrok zraven to vse poslušauser posted image user posted image user posted image .Daj ženska vzemi se k sebi ,ker to ni  ničemur podobno.

clock-img

13.06.2006, 08:24

clock-img

Anonimen

Sam hitr pejt.

Sčasoma postajamo podobni partnerju. Žal je v tvojem primeru ta scenarij precej žalosten...user posted image  user posted image

clock-img

13.06.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

Vidim, da nisem edina takšna. user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz non stop poslušam žaljivke, za vsako stvar. Kar naredim, rečem, je narobe. Vsi drugi bi mu pa lahko po glavi srali (razen domačih). Očitno je to res, da takšen odnos, kot imaš do staršev, gojiš do partnerja...user posted image Tudi moja zveza je že nekaj mesecev brez kakršnih koli ljubečih čustev, samo solze in žalost. Saj se pogovarjava. Sva kot dva cimra, to pa je tudi VSE. Težko je iti stran, saj veste, upanje umre zadnje. In naj ga še tako v določenem trenutku sovražim, globoko v sebi ga imam rada in vedno upam, da ne bo potrebno razdreti družine. Pa da bo bolje, pa.... Človek se ne more spremenit. Sploh, če se noče in nikoli ne prizna svojih napak. Vedno je razlog, da mi reče ****, gravža, ...Vedno sem si sama kriva za to. Nikoli nobenega opravičila. To bi ranlo njegov ponos. Eh, brezveze...

clock-img

13.06.2006, 10:01

clock-img

Anonimen

Nikoli NI razloga za takšen besednjak.

clock-img

13.06.2006, 10:01

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

In to je za tebe definicija družine?

Vidim, da nisem edina takšna. user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz non stop poslušam žaljivke, za vsako stvar. Kar naredim, rečem, je narobe. Vsi drugi bi mu pa lahko po glavi srali (razen domačih). Očitno je to res, da takšen odnos, kot imaš do staršev, gojiš do partnerja...user posted image Tudi moja zveza je že nekaj mesecev brez kakršnih koli ljubečih čustev, samo solze in žalost. Saj se pogovarjava. Sva kot dva cimra, to pa je tudi VSE. Težko je iti stran, saj veste, upanje umre zadnje. In naj ga še tako v določenem trenutku sovražim, globoko v sebi ga imam rada in vedno upam, da ne bo potrebno razdreti družine. Pa da bo bolje, pa.... Človek se ne more spremenit. Sploh, če se noče in nikoli ne prizna svojih napak. Vedno je razlog, da mi reče ****, gravža, ...Vedno sem si sama kriva za to. Nikoli nobenega opravičila. To bi ranlo njegov ponos. Eh, brezveze...

clock-img

13.06.2006, 10:14

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Noben si ne zasluži takšnih ponižanj,tudi ti ne,kako bota te otroka vzgojila s takim obnašanjem?Ženska zamisli se malo.Jaz ti ne morem nič lepega svetovat,ker ne vem kako je do tega sploh prišlo,povem ti le,da si jaz nebi privoščla partnerjevega poniževanja.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

13.06.2006, 10:26

clock-img

Anonimen

Ce bi imeli skupnosti.. torej, ce bi vec ljudi zivelo skupaj.. namesto tega parckanja.. ki zakrije veliko nasilja.. se to ne bi dogajalo..

Ampak clovek tega noce, ker potem bi bilo konec z lastninjenjem, suzensjtvom.. in podobnimi zelo priljubljenimi zadevami..

clock-img

13.06.2006, 10:47

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si ...????Takoj odidi ,kaj še sploh premišljuješ.

clock-img

13.06.2006, 10:49

clock-img

Anonimen

sam veš tele skupnosti - nevem no - najbrž bi mogl vsi ful duhovno zrast, da bi se to obnesl; kako je blo to v 70-ih? ne preveč kul, i guess; al pa v kakšnem harmu, k so ble ženske ena na drugo ful ljubosumne, pa so se zastrupljal al je pa katera celo moža zastrupila;

mislim, da ljudje nismo narjeni za te zadeve; al pa vsaj današnja družba še ni tok zrela; sej človk je že po naravi sebično bitje; meni osebno je tole parčkanje prov fino; ne bi prenesla velik ljudi; bi bla prov živčna; rabim svoj mir!!hawk

clock-img

13.06.2006, 14:40

clock-img

Anonimen

Ja,anonimna,nisi edina,jaz sem se za to priključila k tej temi da vidiš da če ti mož reče da si čarovnica ni nič hudega.Zakaj jaz še nisem šla?!Zato ker nimam kam, nimam službe, denarja,starši so daleč vstran,pač tak je.Cele dneve hodim okrog z otrokom tak da ga ne gledam,spima skupaj itak nena...

clock-img

13.06.2006, 16:42

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

jaz še njemu začela isto govorit

Samo eno vprašanje. Za vsako anonimno posebej.

Zakaj ste s partnerjem? Napiši, kaj je tisto zaradi česar ste v vezi? Katere stvari in to je to.

clock-img

13.06.2006, 17:33

clock-img

Anonimen

Jaz zaradi tega ker nimam kam-kot semže napisala,nimam službe ,mož me vzdržuje,starši pa niso tukaj

clock-img

13.06.2006, 17:34

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ubogi otroci, da to poslušajo in gledajo.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem